Kaartverkoop K3 afscheidsshow van start gegaan

K3 show afscheidstournee laatste show k3 kaartverkoop studio 100

 

 

Enige tijd geleden kondigden Josje, Karen en Kristel aan te stoppen met K3. Zoals beloofd zal de populaire groep niet verdwijnen, maar zullen drie nieuwe dames hun plaats innemen. Natuurlijk willen Karen, Kristel en Josje ook nog afscheid nemen van hun fans en dat doen ze tijdens een wervelende show met alle belangrijke nummers en de nieuwe k3!

 

 

K3 zoekt K3

We hebben het inmiddels allemaal wel gehoord: Karen, Kristel en Josje stoppen met K3. Net zoals bij het vertrek van Kathleen destijds, wordt er wederom een grote televisieshow opgezet om de nieuwe K3 te vinden. Alleen zijn er straks drie nieuwe gezichten!.Alle fans en hun ouders kunnen de zoektocht naar de nieuwe K3 volgen via de televisieshow, die dit najaar bij SBS 6 te zien zal zijn.

Wie denkt een goede vervangster te zijn van Josje, Karen of Kristel, kan zich nog tot en met 30 april aanmelden op www.sbs6.nl/k3 of www.studio100.com

K3 afscheidstour

Natuurlijk willen Kristel, Karen en Josje op een goede manier afscheid nemen van al hun fans. Dat doen ze in een spetterende show, die aansluitend op het tv-programma waarin ze op zoek gaan naar hun vervangsters, te zien zal zijn in Den Bosch, Enschede, Maastricht, Eindhoven, Zwolle, Amsterdam, Rotterdam en Groningen. Deze laatste tournee zullen de meiden van K3 heel speciaal maken. Josje, Karen en Kristel nemen afscheid van hun fans, maar natuurlijk stellen ze ook de nieuwe K3 aan jullie voor. Of zoals ze zelf zeggen: eigenlijk is het even K6!

Kaartverkoop

De kaartverkoop is vandaag gestart. Voor kaarten kun je terecht op www.k3.be.
Studio100 wil benadrukken dat er helaas via andere kanalen vaak kaarten worden aangeboden tegen woekerprijzen. De officiële verkoop gaat alleen via Studio100 zelf. Zij adviseren dan ook niet via een andere partij kaarten te kopen, omdat deze prijzen vaak ver boven de normale kaartprijzen liggen.

twitterbutton.nl