KeySmart: praktische oplossing voor je sleutels + kortingscode [recensie]

KeySmart recensie review sleutelbos kortingscode bestelling 15 % korting

KeySmart recensie review sleutelbos kortingscode bestelling 15 % korting De KeySmart is de oplossing om uw sleutels netjes, compact en georganiseerd mee te kunnen dragen. Weg met die enorme sleutelbos. De KeySmart is gefabriceerd van vliegtuig aluminium en daarmee bijzonder sterk.

De KeySmart is leverbaar in een aantal zeer opvallende en trendy kleuren. Daarnaast zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar.

De KeySmart kan maar liefst tot 100 sleutels georganiseerd en compact bij elkaar houden. De scherpe tanden van uw sleutels zijn naar binnen gericht en richten dus geen schade meer aan wanneer u uw sleutels in de zak draagt.

 

Recensie:
KeySmart recensie review sleutelbos sleutels opbergen oplossing compact Zwitsers zakmes kortingscode 15 % korting webwinkel bestellenIedereen kent het wel: een dikke sleutelbos die onhandig is om in je zak te hebben. Voel je de sleutels een keetje niet prikken, dan heb je wel last van rinkelende geluiden bij elke beweging die je maakt. Dat maakt dan ook dat ik direct nieuwsgierig ben zodra ik iets lees over de KeySmart.

KeySmart

Met het uiterlijk van een Zwitsers zakmes heb je wel het voordeel dat je alle sleutels bij de hand hebt, maar geen last van een dik bos of rammelende sleutels. Want in de KeySmart draai je eenvoudig de sleutel eruit die je nodig hebt, net zoals bij het Zwitserse zakmes. Alle sleutels zitten keurig, compact opgeborgen in deze sleutelhouder. Zodra ik de KeySmart binnen heb, haal ik de sleutels van mijn bos en verhuis ze naar deze praktische organizer.

Sleutelbos vervangen

Nadat ik het instructiefilmpje heb bekeken, ga ik aan de slag met mijn sleutels. Het plaatsen van de sleutels in de KeySmart blijkt eenvoudig te zijn en nagenoeg alle sleutels passen er in. KeySmart recensie review sleutelbos compact kortingscode 15 % korting bestellen webwinkel loopring autosleutel Helaas constateer ik dat er één sleutel van mij niet in deze houder past. Deze sleutel heeft een klein driehoekig gaatje, maar deze blijkt net te krap te zijn qua afmeting, zodat deze net niet om het pinnetje van de KeySmart past. Deze sleutel krijg ik er dus niet in… Helaas is dat net de sleutel die ik dagelijks nodig heb!
Omdat ik wel zelf wilde ervaren hoe de KeySmart in gebruik is, heb ik deze met de overige sleutels getest en ik moet zeggen dat ik het een zeer praktische uitvinding vindt! Eigenlijk baal ik dus wel dat juist die ene sleutel er gewoon niet in past… *
Zeker wanneer ik ontdek dat eigenlijk iedereen om mij heen alleen maar sleutels heeft die er wel inpassen.

* Soms zo fijn als anderen meedenken… Iemand van KeySmart attendeerde mij op het feit dat ik de loopring ook kan gebruiken voor sleutels die er niet inpassen. Tja, dat had ik zelf even over het hoofd gezien. Blij met deze tip!

KeySmart recensie review bestellen webwinkel Zwitsters zakmes kortingscode 15 % korting sleutelbos sleutels autosleutel loopringExpansion Pack

De standaard KeySmart biedt ruimte aan 4 sleutels of 3 sleutels met de meegeleverde loopring voor de autosleutel. Deze kun je er uiteraard ook uithalen, mocht je geen auto hebben of deze sleutel niet aan je sleutelbos vast willen hebben.
Veel mensen zullen echter niet genoeg hebben aan deze capaciteit; voor hen is er goed nieuws. Er zijn ook Expension Packs verkrijgbaar. Deze setjes bevatten stiften (pinnetjes) en ruimtevullers. Met één Expansion Pack verdubbel je direct de capaciteit van de KeySmart.
Goed te weten is dat je de KeySmart kunt opvullen tot een capaciteit van 100 sleutels!

 

Bestel nu je eigen KeySmart (en accessoires) met 15 % korting

Enthousiast geworden? Dan heb ik leuk nieuws voor je. Bestel je KeySmart hier en gebruik bij het afrekenen onze speciale actiecode. Dan ontvang je automatisch 15 % korting op de gehele bestelling! De kortingscode is geldig t/m 30 november 2015.
Kortingscode: WTH777

KeySmart

twitterbutton.nl