Kleurpotloden voor Dummies [recensie]

Kleurpotloden voor Dummies kleuren BBNC review recensie etui plastic kleurmateriaal school kantoorbaan creativiteit fans kwaliteit uitleg basisinformatie heldere kleuren effect

Kleurpotloden voor Dummies kleuren BBNC review recensie etui plastic kleurmateriaal school kantoorbaan creativiteit fans kwaliteit uitleg basisinformatie heldere kleuren effectKleuren? Dat is toch voor kinderen? Welnee! Kleuren is voor jong en oud. Of je nu 8 of 43 bent, op school zit of een kantoorbaan hebt, kleuren is een fijne hobby. Het is de ideale manier om te ontspannen na een zware dag, en perfect geschikt om je creativiteit een boost te geven. Met deze 24 kleurpotloden kun je binnen de kortste keren beginnen aan de meer dan 130 kleurplaten in Kleuren voor Dummies en er ware kunstwerken van maken. De kleurpotloden zijn van goede kwaliteit en krijgen het Voor Dummies-logo.

 

 

 

 

Recensie:
Kleurmateriaal is hier geliefd in huis. Bij het zien van een nieuwe set kleurpotloden polst mijn dochter direct voor die dan wel niet zijn… Uiteraard allemaal in de hoop dat ik zeg dat ze voor haar zijn 😉 Deze Kleurpotloden voor Dummies  trokken dan ook direct haar aandacht.

Kleurpotloden voor Dummies

Voor alle “voor Dummies” fans en liefhebbers van kleuren is er goed nieuws. Vanaf nu kun je Kleurpotloden voor Dummies kleuren BBNC review recensie etui plastic kleurmateriaal school kantoorbaan creativiteit fans kwaliteit uitleg basisinformatie heldere kleuren effectdeze twee perfect combineren met de Kleurpotloden voor Dummies en het boek Kleuren voor Dummies. Het boek geeft je uitleg en basisinformatie over kleuren en materiaal gebruik. Daarnaast bevat het boek flink wat kleurplaten, zodat je direct aan de slag kunt met de Kleurpotloden voor Dummies.

De Kleurpotloden voor Dummies zitten in een plastic etui en met de 24 kleuren kun je alle kanten op. De potloden liggen prettig in de hand en ik ben erg tevreden over het kleureffect van deze kleurpotloden. De kleuren zijn helder en de punt is zacht genoeg om een mooi effect te krijgen zonder streperig te worden op de grotere vlakken.

Bekijk op Bol.com logoKleurpotloden voor Dummies
Kleurpotloden, etui 24 stuks, BBNC

 

Bekijk op Bol.com logoKleuren voor Dummies – Maaike van Stratum
Kleurboek, BBNC