Kneipp Morning Kiss douche foam [recensie]

kneipp morning kiss douche foam Verwen jezelf met de rijk schuimende Kneipp douche foam ‘Morning Kiss’. De delicate geur van oranjebloesem en de speciale textuur met natuurlijke, voedende jojobaolie zorgen voor een bijzondere douche-ervaring. ‘Morning Kiss’ – een bijzonder moment voor jou alleen.

Kneipp douche foam is makkelijk te doseren, prettig in gebruik en gedreven op perslucht. Spuit een toefje gel op de hand tijdens het douche. De gel transformeert zich na aanraking met water meteen tot een weldadig romig schuim.

Een verpakking douche foam, 200 ml, is goed voor ongeveer 30-40 x douchen, afhankelijk van de hoeveelheid gel die je op de hand spuit.

 

 

 

Recensie:
De producten van Kneipp vind ik over het algemeen erg prettig in gebruik en ik ben dan ook erg nieuwsgierig naar deze Kneipp Morning Kiss douche foam. Het heeft de geur van oranjebloesem, iets wat ik altijd als erg prettig ervaar. Dat is dus al een pluspunt, nog voordat ik de douche foam heb gebruikt.

Kneipp Morning Kiss douche foam

kneipp morning kiss douche foamWanneer ik een beetje van deze Kneipp Morning Kiss douche foam op mijn hand spuit, zie ik een enorme zachte bol van schuim in mijn handpalm. Ik ruik direct de heerlijke geur van oranjebloesem. Zodra ik het schuim verdeel over mijn huid, merk ik hoe heerlijk zacht deze douche foam aanvoelt. Je merkt direct dat er olie aan Kneipp Morning Kiss douche foam is toegevoegd, want mijn huid wordt er herlijk zacht van. Het bolletje schuim wordt door de aanraking met water een weldadig, rijkelijk schuimend geheel.
Normaal gesproken gebruik ik na het douchen een huidolie, maar dat is niet nodig met dit product. Dankzij de jojobaolie die in het product zit, voelt mijn huid zijdezacht aan.

Luxe verwennerij

Kneipp Morning Kiss douche foam is zo heerlijk zacht en schuimt zo rijkelijk, dat dit echt een luxe verwenproduct is. Ik gebruik het dan ook niet dagelijks, maar het is heerlijk om zo nu en dan van dit rijkelijk schuim te genieten. Daardoor is de Kneipp Morning Kiss douche foam ook uitstekend geschikt als cadeautje, voor jezelf of voor een ander…

Kneipp Morning Kiss Douche foam

twitterbutton.nl