Droom weg met L’art de la Table [recensie]

L'Art de la Table De smaken van de Mediterranée Middellandse Zee Gintare Marcel auteur fotograaf liefde eerlijk heerlijk eten familietafel muze keuken fotografie klassiek gerecht bereiden Lithouwen Europa Franse familie food mecca on earth Frankrijk reisden gebieden Gourmand World Cookbook Awards L'Art de la Table heeft de Gourmand World Cookbook Award in Nederland gewonnen

L'Art de la Table De smaken van de Mediterranée Middellandse Zee Gintare Marcel auteur fotograaf liefde eerlijk heerlijk eten familietafel muze keuken fotografie klassiek gerecht bereiden Lithouwen Europa Franse familie food mecca on earth Frankrijk reisden gebieden Gourmand World Cookbook Awards L'Art de la Table heeft de Gourmand World Cookbook Award in Nederland gewonnenL’Art de la Table neemt de lezer mee door de gebieden rond de zee en met vele bekende en onbekendere recepten voor culinaire geneugten voor de hele dag. Van pasta, soepen, borrelhapjes tot hoofdgerechten; meer dan 100 internationale recepten verfraaid met werkelijk prachtige fotografie. Maar Gintare neemt de lezer met beeld ook mee naar de streken waar ze zelf zo van houdt en onderdeel van uitmaakt. Van de marktvrouw op straat, het café op de hoek tot het familiediner in de tuin met kinderen en vrienden.

 

 

L’art de la Table Gintarev Marcel recensie review kookboek Aerial Media Company Mediterranee reisboek sfeerfoto’s wegdromen drukte dag momentje recepten duidelijk ontbijt avondeten diner desserts toetjes gerechten culinaire vakantiebestemming Recensie:
Hoewel ik helemaal niet echt iets heb met de Mediterranee, geniet ik ontzettend van L’art de la Table. Je ziet direct, dit is geen gewoon kookboek, dit is een reis- en kookboek in één. Schitterende sfeerfoto’s brengen je direct in vakantiesfeer en zorgen er eigenlijk automatisch voor dat je ook echt zin krijgt om aan de slag te gaan met de recepten in dit kookboek.

L’art de la Table

Persoonlijk vind ik het altijd al leuk om een kookboek door te bladeren, op zoek naar inspiratie of simpelweg omdat ik zin heb om een  keer totaal iets anders op tafel te zetten. L’art de la Table  is een feest om door te bladeren, al is het niet alleen voor inspiratie voor het eten. Want met dit boek kun je heerlijk wegdromen en vergeet je even alle drukte van de dag. Echt een heerlijk momentje voor mijzelf.

L’art de la Table Gintarev Marcel recensie review kookboek Aerial Media Company Mediterranee reisboek sfeerfoto’s wegdromen drukte dag momentje recepten duidelijk ontbijt avondeten diner desserts toetjes gerechten culinaire vakantiebestemming De gerechten die er in staan, zijn uiteraard ook op fantastische wijze op de gevoelige plaat gelegd, zodat je direct zin krijgt om het eens te proeven. Aangezien je nog altijd niet uit een kookboek kunt eten, zul je toch zelf eerst de keuken in moeten duiken.
De recepten zijn duidelijk beschreven en wie de aanwijzingen opvolgt, kan zeker de gerechten bereiden. Niet alleen voor het avondeten kom je hier recepten tegen, ook voor heerlijke ontbijtjes kun je hier prima terecht. De verrukkelijke dessert hebben overigens ook mijn aandacht getrokken, maar goed, ik ben ook erg fan van toetjes!

L’art de la Table Gintarev Marcel recensie review kookboek Aerial Media Company Mediterranee reisboek sfeerfoto’s wegdromen drukte dag momentje recepten duidelijk ontbijt avondeten diner desserts toetjes gerechten culinaire vakantiebestemming

 

Met L’art de la Table  kun je heerlijk genieten van de heerlijkste gerechten. Wanneer je deze zomer naar de Mediterannee gaat op vakantie, kun je heerlijk genieten van de culinaire voorpret met dit boek. Na je vakantie droom je – tijdens het doorbladeren van dit kookboek –ongetwijfeld weer direct weg naar je vakantiebestemming.

L’art de la Table – Gintare Marcel
Kookboek, hardcover, 320 pagina’s, Aerial Media Company