Libelle Bookazine – Roman in tijdschriftvorm

Libelle BookazineLibelle Bookazine is een complete roman in tijdschriftvorm. Lekker licht en dus handig voor onderweg. En zo goedkoop is een boek nog nooit geweest. Iedere vier weken verschijnt een nieuwe toproman in de Libelle Bookazine-serie.
Bestsellers en onontdekte juweeltjes wisselen elkaar af, net als oudere en recentere romans. Stuk voor stuk zijn ze toegankelijk en horizonverbredend. Ze komen uit het fonds van de gerenommeerde uitgeverij Meulenhoff/De Boekerij en zijn speciaal geselecteerd door Libelle-redacteuren.

 

Recensie:
Boeken lezen is heerlijk, maar vooral dikke boeken zijn niet altijd even praktisch om mee te nemen. Is het fenomeen Libelle Bookazine een antwoord op dit probleem? Daar kan ik heel kort over zijn: Ja! Voor mensen die graag onderweg lezen biedt een boek in tijdschriftvorm zeker een uitkomt. Of je nu leest in de trein naar je werk of lekker op het strand gaat liggen: in je tas past altijd wel een Libelle Bookazine.

Niet alleen voor onderweg

Ik maak vaak gebruik van mijn fiets en voor langere afstanden vaak de auto. Aangezien ik dan zelf op het verkeer moet letten, lees ik onderweg niet veel. Wanneer het wel een keer voorkomt dat ik een langer stuk met de trein reis, vind ik dit zeker wel een prettige optie. Vooral omdat je niet zoveel gewicht mee hoeft te slepen.

Libelle Bookazine in tas

Een Libelle Bookazine past altijd wel in je tas

Maar ook thuis biedt een Libelle Bookazine uitkomst. Ik ben iemand die graag voor het slapen ga nog even leest in bed (soms wat langer dan gepland als ik het boek weer eens niet weg kan leggen…) En hoewel ik over het algemeen het niet als vervelend ervaar om met een boek in bed te liggen, valt me het gemak wel op wanneer ik dit met het boek Sterren boven Cornwall doe, die ik in tijdschriftvorm heb. Het blijkt erg prettig te lezen zo’n licht boek. Ook het formaat is praktisch om vast te houden, of je het nu opengeslagen laat liggen of dubbelvouwt. Dat is maar net waar jouw persoonlijke voorkeur naar uit gaat.

Laagdrempelig

Een complete roman voor slechts drie euro maakt dat de aanschaf van een boek laagdrempelig is. Zo kun je ook eenvoudig nog eens een roman uitproberen van een auteur die je nog niet kent. En wanneer je niet een enorme leesfanaat bent, schaf je denk ik makkelijker een tijdschrift aan dan een boek. En dat zou zo maar kunnen leiden tot meer lezen.

Verkrijgbaarheid

Libelle Bookazine is verkrijgbaar bij de boekhandel en tijdschriftenkiosk. Ook is het mogelijk om een abonnement te nemen op deze serie boeken.

Ik ben enthousiast over Libelle bookazine. Hebben jullie al kennis gemaakt met Bookazine en wat zijn jullie ervaringen? Laat het in een reactie onder dit bericht gerust weten!

Libelle Bookazine – Meulenhoff / Boekerij

 

twitterbutton.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *