Masterplan Huid & Haar 100 % Natuurlijk Mooi [recensie]

Geweldig nieuws: je kunt rimpels, vouwen, vlekken, haaruitval en bijna alle andere verouderingsverschijnselen van je huid en haar diepgaand verbeteren. Dat kan zelfs op een honderd procent natuurlijke manier die goed is voor je lijf van top tot teen, van binnen en van buiten. Dat weten we dankzij de ruim dertig topexperts die aan Masterplan huid en haar, 100% natuurlijk mooi mee hebben gewerkt.
Masterplan huid & haar is het tweede deel in de Life Unlimited-boekenreeks rondom het thema healthy aging. Deze ‘bookazines’ hebben de diepgang van een boek en de mooie vormgeving van een magazine.

Recensie:
Dit is de tweede uitgave van Life Unlimited. Het eerste nummer – Masterplan Voeding, Vitaminen en Verjonging – vertelt je wat je op gebied van voeding en supplementen kunt doen om langer jong en gezond te blijven. Voor mij is Masterplan Huid & Haar 100 % natuurlijk mooi, de eerste kennismaking. Nieuwsgierig begin ik te bladeren in het boek.

Masterplan Huid & Haar 100 % Natuurlijk Mooi

Een boek over dit onderwerp moet natuurlijk aantrekkelijk zijn qua uiterlijk, want ik denk dat mensen het anders snel naast hun neer zouden leggen. De keuze voor een bookazine is wat dat betreft goed geweest. De vormgeving heeft het meest weg van een tijdschrift, Masterplan Huid & Haar 100 % natuurlijk mooi Life Unlimited Media zelfhulp bookazine experts onderwerp masterplan voeding vitaminen en verjonging recensie review terwijl er veel besproken wordt. Het heeft dus wel de verdieping dat je terug vindt in een boek, maar leest een stuk relaxter. Foto’s, tekeningen en compacte blokjes tekst zorgen ervoor dat het geheel makkelijk weg leest.

Prettig vind ik dat er veel experts hebben meegewerkt aan dit boek, waardoor je ook echte adviezen krijgt waar je iets mee kunt. Geen loze beloftes van smeerseltjes, maar tips die wel echt werken. Denk hierbij aan voeding, maar ook bijvoorbeeld hoe je met de zon om gaat. Simpele oefeningen voor een strakkere huid. Wie graag zijn of haar huid en haar in optimale conditie houdt, heeft echt wat aan de adviezen die in dit boek staan. Zelf heb ik het boek niet uitgelezen, maar slechts stukjes er tussen uitgeplukt. Dat komt vooral omdat het onderwerp mij niet zo bezighoudt. Het geheel leest vlot en de no-nonsense aanpak vindt ik erg positief. Gewoon duidelijke info zonder de belofte van wonderen…

Masterplan Huid & Haar 100 % Natuurlijk Mooi – Life UnlimitedBekijk op Bol.com logo
Informatief, paperback, 125 pagina’s, Life Unlimited Media