Mathijs Maaltijdbox: ontvang 15 euro korting op jouw eerste box [recensie]

Mathijs Maaltijdbox recensie review kortingscode 15 euro € 15,- korting actiecode bestel boodschappen verse ingrediënten maaltijden receptenMathijs Maaltijdbox: Lekkere recepten en verse ingrediënten thuisbezorgd.
Elke week een Maaltijdbox met drie lekkere recepten en verse ingrediënten gekoeld thuisbezorgd. Je kunt kiezen uit de Familiebox en Variatiebox. De Familiebox bevat maaltijden die kinderen lekker vinden. De recepten uit de Variatiebox zijn iets verrassender en bevatten vaker bijzondere ingrediënten. Alles is vers, afgewogen en afgepast. Even geen boodschappen doen en bedenken wat je gaat eten. Zo wordt koken nog gemakkelijker!

 

Recensie:
Snelle maaltijdoplossingen met bezorgservice schieten als paddenstoelen uit de grond. Bestel een box en je krijgt de boodschappenen recepten keurig aan huis bezorgd. Nooit meer nadenken over wat je nu weer moet gaan eten… Dit keer testen wij de Mathijs Maaltijdbox. De boodschappen voor drie dagen keurig aan huis bezorgt, inclusief recepten. Afgelopen maandagavond werd bij ons de Mathijs Maaltijdbox bezorgd. De dag ervoor had ik keurig een SMS ontvangen dat omstreeks 17:18u de bezorger voor de deur zou staan. Wel diende ik rekening te houden met een uur speling in de tijd. Zo’n tien minuten voor het aangegeven tijdstip, had ik deze maaltijdbox in huis. Uitpakken maar!

Mathijs Maaltijdbox – Familiebox

Mathijs Maaltijsbox boodschappen verse ingrediënten thuis bezorgd recensie review kortingscode actiecode 15 euro korting gekoeld Ik had gekozen voor de Familiebox Middel, welke geschikt is voor twee volwassenen en één of twee kinderen. Voor gezinnen met twee of drie kinderen is er de Famliebox Groot. Er is ook een Variatiebox verkrijgbaar voor twee of vier personen. Dit is een box met wat meer verrassende recepten en vaak bijzondere ingrediënten.
Van te voren wist ik wat ik in de box zou aantreffen en kon ik eventueel benodigde basisingrediënten in huis halen. Dit was voor mij niet nodig, aangezien ik deze basisspullen wel in huis had. Nadat de bezorger weg was, kwam het leukste: het openen en uitpakken van de Mathijs Maaltijdbox!

Alle ingrediënten zagen er heerlijk vers uit en het was duidelijk voelbaar dat het transport inderdaad gekoeld was. Nadat ik alles op de foto had gezet, de koelkast gevuld. Het boekje met de recepten heb ik bekeken en mijn dochter keek enthousiast mee.
De recepten voor deze week: Spaghetti met rundergehakt en Oosterse saus, Kipbraadsticks met pompoenpuree en banaan en een broodje groenteburger met sperziebonensalade.

Mathijs Maaltijdbox verse ingrediënten boodschappen recensie review recepten De eerste maaltijd was een Broodje groenteburger met sperziebonensalade. Wij besloten een aangepaste versie te maken. De groenteburger leek ons namelijk niet zo lekker op een broodje en sperziebonen zijn niet zo geliefd bij mijn dochter. Dus wij maakten de groente burgers warm en aten deze heerlijk op met gebakken krieltjes en snijbonen. Wat mij direct opviel aan deze vegetarische burgers was dat ze heerlijk stevig waren. Dat is niet bij elk merk groenteburger zo, maar wij waren aangenaam verrast door de structuur van deze vegaburger!

Bij het tweede recept – de kipbraadsticks met pompoenpuree en banaan – hebben wij bijna het hele recept gevolgd. Omdat ik een dochter heb die niet dol is op aardappelpuree, heb ik de pompoen alleen gebakken en niet gepureerd. Ze heeft deze met smaak opgegeten. Volgens het recept zouden wij deze “moeten” serveren met banaan, maar dat leek mijn dochter niets. Die is dus gewoon op de fruitschaal beland. Wel vond ik “pompoenpuree met banaan” een beetje te positief klinken met één banaan voor twee volwassenen en één of twee kinderen. Eén banaan delen met zijn viertjes vind ik een beetje karig. Qua groente vond ik het ook erg summier: 400 gram pompoen en 1 zoete ui (door de aardappelblokjes) vind ik krap afgemeten. Het recept zat verder goed in elkaar, wij hebben er van gesmuld!

Mathijs Maaltijdbox recepten verse ingrediënten recensie review kortingscode actiecode 15 euro korting

 

Als laatste maakte ik de spaghetti met Oosterse saus klaar. Hier heb ik ook een kleine aanpassing in het recept gedaan. Ten eerste heb ik de druiven niet meegebakken omdat zowel mijn dochter als ik hier niet direct enthousiast over waren. We hebben een klein trosje druiven los erbij gegeten, wat ook bij het recept stond aangegeven. Verder heb ik een blikje maïs toegevoegd, wat ook weer te maken heeft met de hoeveelheid groente in dit gerecht. Met één courgette en één rode puntpaprika vind ik de hoeveelheid groente voor een gerecht voor twee volwassenen en één tot twee kinderen erg weinig. De druiven maken dit wel goed, maar ook daarvan is het meeste gewoon op de fruitschaal belandt.

 

Onze ervaring

De Mathijs Maaltijdbox was heerlijk vers en dat geldt voor alle ingrediënten. De recepten zijn allemaal snel te breiden en binnen een half uur zet je een smakelijke maaltijd op tafel. Ik heb geen hekel aan boodschappen doen en bedenken wat ik nu weer ga eten valt me over het algemeen ook niet zwaar. Voor iedereen die weinig tijd heeft om boodschappen te doen, niet wil nadenken over recepten en gewoon het zichzelf makkelijk wil maken, is de Mathijs Maaltijdbox zeker een smakelijk alternatief. Een gezonde maaltijd op tafel zetten hoeft niet veel tijd te kosten!

Bestel een Mathijs Maaltijdbox met korting!

Enthousiast geworden over de Mathijs Maaltijdbox? Dan hebben wij een leuke aanbieding voor jullie! Namens Mathijs Maaltijdbox mogen wij onze lezers namelijk een kortingcode aanbieden. Bestel jouw eerste Mathijs Maaltijdbox snel en ontvang 15 euro korting met de kortingscode: WIJTESTENHET

Mathijs Maaltijdbox
Kortingscode: WIJTESTENHET (voor 15 euro korting op jouw eerste Mathijs Maaltijdbox*)
*Deze kortingscode is onbeperkt geldig.

twitterbutton.nl