Meatballs & Co. Gehaktkruiden Koreaans [recensie]

Meatballs & Co. Gehaktkruiden Koreaans koreaanse gehaktballetjes Gogi Wanja Jorim recensie Ontdek hoe je je eigen geglaceerde Koreaanse gehaktballetjes maakt met Meatballs & Co. De Koreaanse keuken is sterk in opkomst. Het wordt ook wel de nieuwe Aziatische keuken genoemd. De smaken zijn bijzonder te noemen maar ook zeker toegankelijk. Deze pittige gehaktballetjes met zoetzure sojasaus smaken heerlijk als borrelhap of met rijst bij een Aziatische maaltijd. Geglaceerd en mooi gepresenteerd op een schaal is het niet alleen een lust voor het oog maar ook zeker voor de smaakpapillen.

Maak gehakt van de wereld!

 

 

 

Recensie:
We testen wederom één van de Wereldse gehaktkruiden van Meatballs & Co. Dit keer staat er het Koreaanse Gogi Wanja Jorim op het menu. Lekkere pittige gehaktballetjes in een zoetzure sojasaus. Moeilijk om deze Koreaanse gehaktballetjes op tafel te zetten is het niet; je hebt alleen een pond gehakt, wat bosuitjes, een ei en wat paneermeel nodig. En natuurlijk een pakje Meatballs & Co. Gehaktkruiden Koreaans!

 

Meatballs & Co Gehaktkruiden Koreaans

Een pakje Meatballs & Co. Gehaktkruiden bevat een zakje gehaktkruiden, een zakje saus en een apart sachet met zout. Uit ervaring weet ik dat dit zout voor de smaak niet nodig was bij de Meatballs & Co Gehaktkruiden Koreaans recensie gogi wanja jorimandere varianten, dus ik laat dit zakje ook deze keer links liggen. Ik meng het gehakt met Meatballs & Co. Gehaktkruiden Koreaans volgens de beschrijving op de verpakking en al snel kunnen we hier in huis genieten van deze heerlijke Koreaanse gehaktballetjes!
Door de combinatie van een pittig gekruid gehaktballetje en de zoetzure saus zullen deze balletjes vast ook in de smaak vallen bij kinderen. 

De gehaktballetjes zijn lekker bij een Aziatische maaltijd, maar kunnen ook heel goed geserveerd worden als borrelhapje.

Meatballs & Co. Gehaktkruiden Koreaans
Verkrijgbaar bij Albert Heijn

twitterbutton.nl