Meatballs & Co. Turkse Sis Köfte [recensie]

Meatballs & co. Gehaktkruiden Turks Turkse Sis Köfte

 

TURKSE SIS KÖFTE
Ontdek hoe je je eigen Turkse gehaktspies oftewel sis köfte maakt met Meatballs & Co. Deze heerlijke pittige gehaktspies bereid je lekker op de grill of barbecue. Of gewoon in de koekenpan. Wij hebben alvast 6 bamboe spiesen aan het doosje toegevoegd. Dan kun je er meteen mee aan de slag. Met de bijpassende verfrissende mix voor yoghurtsaus maak je in no-time een heerlijke verfrissende saus voor deze Turkse gehaktspiesen.
Maak gehakt van de wereld!

 

Recensie:
Ik ben altijd op zoek naar nieuwe producten om te proberen en mijn interesse was duidelijk gewekt toen ik iets las over Meatballs & Co. Van Euroma. Negen verschillende gehaktkruiden om gehakt eens een hele andere smaak te geven. Wij ontvingen van Euroma maar liefst drie van de negen smaken gehaktkruiden. Inmiddels hebben wij de Meatballs & Co. Gehaktkruiden Turkse Sis Köfte al geproefd. Lees hier onze ervaring.

Meatballs & Co. Turkse Sis Köfte

De Turkse Sis Köfte vind ik erg lekker, maar ik heb dit nog nooit zelf gemaakt. Ik ben dan ook benieuwd hoe deze zelfgemaakte variant met een pakje Meatballs & Co. Turkse Sis Kȍfte zal smaken. Enthousiast ga ik aan de slag met het pakketje.

Inhoud pakket:
In de verpakking van Meatballs & Co. Turkse Sis Köfte zit het volgende:
* Turkse Gehaktkruiden
* Sausmix
* Zakje zout
* Bamboe spiesen (6 stuks)

Meatballs & Co Gehaktkruiden Turkse Sis KöfteHieraan moet je zelf nog toevoegen:
* 1 pond gehakt (lam of rund)
* 1 ei
* 2 – 3 eetlepels paneermeel
* 200 gram Turkse yoghurt

Bereiden Turkse Sis Köfte

Het bereiden van de Turkse Sis Köfte is eenvoudig en kan op zowel de Barbecue als in de koekenpan. Zelf braad ik de gehaktspiesen gewoon in de pan.
Persoonlijk vind ik het een goed initiatief dat het zout los is toegevoegd, zodat je zelf kunt bepalen of je dit wel of niet gebruikt. Omdat mijn ervaring is dat zout helemaal niet nodig is wanneer je diverse kruiden gebruikt, laat ik dit zakje gewoon dicht zitten. Het gehakt meng ik dus met de Turkse gehaktkruiden, het ei en het paneermeel.
Het zakje sausmix dat erbij zit roer je eenvoudig door de yoghurt en dan heb je een heerlijk yoghurtsaus voor bij je gekruide gehaktspies.

De smaak

Het belangrijkste van allemaal natuurlijk: hoe smaakt deze Meatballs & Co. Turkse Sis Köfte? We hebben heerlijk gegeten. Het gehakt heeft echt geen toegevoegd zout nodig, want het was heerlijk op smaak. De gekruide gehaktspies is heerlijk in combinatie met de frisse yoghurtsaus. Absoluut de moeite waard om te proberen en wij zullen vast vaker genieten van deze Turkse Sis Köfte!

Andere smaken van Meatballs & Co.

Euroma heeft maar liefst negen verschillende smaken Meatballs & Co. op de markt gebracht. De gehaktkruiden zijn er in de volgende smaken: Koreaans, Cubaans, Amerikaans, Italiaans, Grieks, Vietnamees, Marokkaans, Mexicaans en Turks. Later zullen wij de Koreaanse en Amerikaanse versie nog recenseren.

Meatballs & Co. Turkse Sis Köfte – Euroma
Verkrijgbaar bij Albert Heijn

twitterbutton.nl