Meester Jaap maakt er een puinhoop van [recensie]

Meester Jaap maakt er een puinhoop van Jacques Vriens Zelf Lezen Van Holkema & Warendorf recensie review

Meester Jaap maakt er een puinhoop van Jacques Vriens Zelf Lezen Van Holkema & Warendorf recensie review In de klas van meester Jaap wordt veel geleerd, maar dan wel op een originele manier. Als bij aardrijkskunde het hoofdstuk industrie aan de beurt is, bedenkt meester Jaap een appelmoesfabriek waar ieder kind aan mee moet werken. En als een kubieke decimeter water niet in een literfles past, mag de meester ter plekke nat gegooid worden. Maar meester Jaap zorgt er ook voor dat er niet gepest wordt. En dat de kinderen respect hebben voor elkaar. Het is regelmatig een puinhoop in de klas van meester Jaap, maar wel een leuke!

 

 

Recensie:
De voorkant van het boek laat meester Jaap zien boven op een bureau met overal spullen. Het is echt een grote puinhoop!

Meester Jaap maakt er een puinhoop van

Meester Jaap maakt er een puinhoop van Jacques Vriens Zelf Lezen Van Holkema & Warendorf recensie review Het boek bevat leuke en grappige korte verhaaltjes over meester Jaap en zijn klas. Meester Jaap geeft net even op een andere manier les, en ja daardoor verloopt het ook allemaal wel eens anders.

Wij hebben heel erg moeten lachen om dit boek door de manier van lesgeven. Toch laat het boek ook mooie dingen zien zoals het hebben van respect naar elkaar toe. En dat pesten niet leuk is en dat je dat niet mag doen. Mijn zoon vond dat meester Jaap maar bij hun op school les moest komen geven.

 

Meester Jaap maakt er een puinhoop van  – Jacques Vriens
Zelf Lezen, hardcover, 45 pagina’s, Van Holkema & Warendorf