Milky Shower: douchegel voor de gevoelige huid [recensie]

Milky shower Douchegel paardenmelk kim cosmetics laifline cosmetics recensie review biologisch afbreekbaar dierproefvrij douche-gel

Milky shower Laifline Cosmetics Kim cosmetics paardenmelk gevoelige huid recensie review dierproefvrij biologisch afbreekbaar douchegelDouche-gel gemaakt op basis van natuurzuivere paardenmelk voor de dagelijkse verzorging van een gevoelige huid tijdens het douchen. De krachtige bestanddelen reinigen de huid intens zonder de natuurlijke beschermlaag te beschadigen. Zachtheid en elasticiteit worden bevorderd en een gezonde huiddoorbloeding gestimuleerd. Zorgt voor een langdurige verbetering van de huid/vochtbalans en beschermt de huid tegen uitdroging.
Biologisch afbreekbaar. Dierproef vrij.

 

 

Recensie:
We hebben al meerdere producten van Laifline Cosmetics mogen testen en dit is het tweede product op basis van paardenmelk. De Milky Shower van Kim Cosmetics is een mild product dat geschikt is voor dagelijks gebruik op de gevoelige huid. Met name het feit dat het uitdroging tegen gaat, spreekt mij wel aan, aangezien ik vaak last heb van een erg droge huid.

Milky Shower

Inmiddels gebruik ik de Milky Shower een aantal weken en ik moet zeggen dat ik qua verzorging tevreden ben over het product. Het is eenvoudig te doseren en het product voelt Milky shower Douchegel paardenmelk kim cosmetics laifline cosmetics recensie review biologisch afbreekbaar dierproefvrij douche-gel heerlijk zacht aan op de huid. Schuimt licht en mijn huid is aanzienlijk minder droog nu ik de Milky Shower van Laifline Cosmetics al enige tijd gebruik. Er zit alleen één nadeel aan en dat is de geur. Het is een beetje een “muffige” geur en persoonlijk is dat wel een reden voor mij om geen nieuwe flacon aan te schaffen. Helaas ondervind ik dit probleem wel vaker bij neutrale producten voor een gevoelige huid. Omdat ik ook alternatieven in huis heb die mijn huid goed verzorgen en wel lekker ruiken, hebben die toch mijn voorkeur. Een lekkere geur tijdens het douchen pept mij toch iets meer op dan een geur die ik minder kan waarderen. Na het afspoelen is de geur ook zo verdwenen en de geur went absoluut ook wel op den duur. Wanneer je het niet belangrijk vind om in een oase van geur te staan tijdens het douchen, heb je aan de Milky Shower een prima verzorgend product!

Goed voor je huid, milieu en dieren

Groot pluspunt van de Milky Shower is het feit dat het product uiteraard dierproefvrij is, de huid goed verzorgt én het is ook nog eens biologisch afbreekbaar.

Milky Shower
Douchegel, Tube 250 ml, Laifline Cosmetics / Kim Cosmetics

twitterbutton.nl