Wat moet ik met een mammoet? [recensie]

Wat moet ik met een mammoet? Geronimo Stilton Zelf Lezen, De Wakkere Muis recensie review prehistorie oertijd

Wat moet ik met een mammoet? Geronimo Stilton Zelf Lezen, De Wakkere Muis recensie review prehistorie oertijd Duifje en Geronimo gaan op vakantie naar de prehistorie. Hoe? Met Ulysses de tijdcamper, een uitvinding van professor Piep! Maar in die tijd hadden ze nog geen mooie hotels en comfortabele bedden. Dus het wordt kamperen in een grot en uitkijken dat je niet oog in oog komt te staan met een mammoet of een sabeltandtijger!

 

 

 

 

 

Recensie:
Wat moet ik met een mammoet Geronimo Stilton De Wakkere Muis tijdreizen recensie reviewIn dit vierde deel van de rode reeks serie gaat Geronimo op reis met Stanley. Nee, dat is geen nieuwe inwoner van Rokford, maar een zeer bijzonder vervoermiddel. Stanley is namelijk de tijdreiscamper!

Wat moet ik met een mammoet?

De titel van dit boek verraadt het misschien al een beetje… Geronimo gaat samen met Duifje, zijn neefje Benjamin en zijn nicht Keetje op reis naar de prehistorie. En jij kan met hen meereizen! Moet je overigens wel eerst even het contract voorin het boek invullen. Dat de tijdreiscamper een prototype is ie zich nog in de testfase bevindt, moet je dan wel voor lief nemen. Tekenen en lezen maar!

De reis met Stanley zorgt voor een spannend avontuur. Want – in het contract las je het al – bevindt deze tijdreismachine nog in de testfase. Het opstijgen gaat voorspoedig, echter heeft de landing nogal wat voeten in aarde. Maar goed, wanneer ze eenmaal weer met beide poten op de grond staan, gaat het avontuur vrolijk verder. Ze ontmoeten Wat moet ik met een mammoet Geronimo Stilton De Wakkere Muis recensie review oertijd tijdreizen prehistorie recensie reviewprehistorische knagers, maar komen ook oog in oog te staan met een gi-ga-gantische mammoet met een zere poot. Samen met de oerknagers verzorgen ze de gewonde mammoet. Wanneer de mammoet geen pijn meer heeft, moeten ze op zoek naar zijn familie. Geronimo, Duifje, Benjamin en Keetje komen er al snel achter dat het leven in de prehistorie hard werken is. Maar ze slaan zich er moedig (en soms iets minder moedig) doorheen.

Verhalen uit de oertijd kennen we natuurlijk al van Geronimo met de reeks Oerknagers. Leuk is dat dit keer beide werelden met elkaar verbonden worden. Geronimo en zijn vrienden duiken terug in de tijd, wat maakt dat ze dit keer slechts een kijkje nemen in de prehistorie.

Uiteraard leest dit boek ook weer lekker snel weg door de speelse vormgeving met veel gekleurde prenten, gekleurde en gekke lettertypes.

Bekijk op Bol.com logoWat moet ik met een mammoet? – Geronimo Stilton
Zelf Lezen, hardcover, pagina’s, De Wakkere Muis