Muscle Spierbalsem: De kracht van paardenmelk [recensie]

muscle spierbalsem paardenmelk recensie review kim cosmetics laifline cosmetics voordelig aanbieding korting webwinkel

muscle spierbalsem paardenmelk recensie review kim cosmetics laifline cosmetics voordelig aanbieding korting webwinkel

 

Muscle Spierbalsem:
Helpt bij zwaarbelaste spieren.
Verzorgt na het sporten of na arbeid.
Op basis van natuurlijke ingrediënten.
Ook als warming-up te gebruiken.
Dierproefvrij.

 

 

Recensie:
Pijnlijke spieren: we hebben er allemaal wel eens last van. Het is dan praktisch om een middel in huis te hebben dat deze klachten snel verhelpt. Wij mochten de Muscle Spierbalsem van Kim Cosmetics testen. Dit is een crème op basis van paardenmelk. Ik ben erg benieuwd, dus het wachten was op een geschikt testmoment…

Muscle Spierbalsem

Kim Cosmetics brengt producten op de markt die gebaseerd zijn op paardenmelk. Een overzicht van alle paardenmelk producten kun je vinden op de website van Laifline Cosmetics. Deze Muscle Spierbalsem is gemaakt van natuurzuivere paardenmelk en kan zowel voor als na het sporten gebruikt worden. Zelf heb ik de crème gebruikt op een moment dat ik last van pijnlijke spieren had.

Muscle Spierbalsem Kim Cosmetics Laifline Cosmetics recensie review korting aabnieding webwinkelDe Muscle Spierbalsem heeft een lichtgroene kleur en heeft een sterke mentholachtige geur. Als ik de ingrediëntenlijst bekijk zie ik dat er kamfer in verwerkt is. Deze geur is dus duidelijk aanwezig, maar persoonlijk vind ik dat geen onprettige geur. De spierbalsem smeert goed uit en trekt vrijwel direct in de huid. Hierdoor is het geen probleem wanneer je direct je kleding er over aan trekt. Wat mij direct opvalt na het aanbrengen is dat deze Muscle Spierbalsem geen koude of warmte reactie ontrekt aan het lichaam. Eigenlijk merk ik – afgezien van het feit dat de geur nog wel een tijdje rond blijft hangen – niet dat ik mijn benen heb ingesmeerd met deze crème. Gelukkig blijft het beoogde effect niet uit en voel ik – na een tijdje – inderdaad mijn pijnlijke spieren minder. Het is niet helemaal weg, maar het beweegt zeker een stuk prettiger.

Wanneer je last van stramme, stijve spieren hebt is de Muscle Spierbalsem van Kim Cosmetics zeker een aanrader. Je beweegt na het aanbrengen toch wat soepeler, wat het herstel natuurlijk allen maar bevordert. Of het ook daadwerkelijk goed helpt als je echt flinke spierpijn hebt, durf ik niet te zeggen. Persoonlijk heb ik daar een beetje mijn twijfels over, omdat ik na het aanbrengen alleen verlichting heb gemerkt en geen moment heb gehad dat ik de pijnlijke spieren helemaal niet voelde.

Prettig om te weten is dat de Muscle Spierbalsem biologisch afbreekbaar is en uiteraard is het product niet getest op dieren!

Voordelig kennis maken met Muscle Spierbalsem?

Wie voordelig wil kennis maken met de Muscle Spierbalsem van Kim Cosmetics kan deze hier bestellen. Tot eind oktober betaal je in de webwinkel van Laifline Cosmetics slechts € 11,95 (in plaats van € 14,95) voor een tube van 250 ml.

Muscle Spierbalsem
EHBO, Zelfzorg, Kim Cosmetics / Laifline Cosmetics

twitterbutton.nl