My Little BABY born First Love Nachtvriendje

my little baby born first love nachtvriendje babypop Een kleintje voor je kleintje, dat is de My Little BABY born® productlijn. Deze poppen hebben alle mooie kenmerken van hun grote zus, zijn ontzettend schattig en boven alles heerlijk knuffelbaar. De jongste telg binnen de My Little BABY born familie is het First Love Nachtvriendje, een rustgevende knuffel voor de allerjongsten.

 

My Little BABY born First Love Nachtvriendje

De babypoppen van BABY born zijn altijd al schattig, maar My Little BABY born First Love Nachtvriendje is wel heel erg schattig om te zien! Het popje kan gebruik worden als wieg- of ledikantvriendje voor jouw zoon of dochter. De pop heeft is fluweelroze met een hartje op haar buik. Uiteraard is het lijfje, inclusief achterkant van het hoofd, heerlijk zacht, zodat jouw kleintje volop kan knuffelen met zijn of haar First Love Nachtvriendje.

Naast een zachte knuffel is My Little BABY born First Love Nachtvriendje ook een nachtlampje met muziek. Wanneer je op het hartje op de buik drukt, schakel je het nachtlampje aan en is er een afbeelding van een beertje te zien. Tegelijkertijd wordt er een rustgevend melodietje afgespeeld, zodat je kleintje heerlijk kan slapen.

Vanaf de geboorte

My Little BABY born First Love Nachtvriendje is een pop die geschikt is vanaf de geboorte. Er is voor elke leeftijd wel en passende BABY born pop te vinden. 

My little Baby Born First Love Nachtvriendje

twitterbutton.nl