My Nametags: recensie en winactie (=verlopen) over praktische naamlabels!

My Nametags naamlabels instrijklabels plaklabels stickersMy Nametags streeft ernaar de beste naamlabel in de wereld aan te bieden. Zij hebben drie verschillende soorten labels in het assortiment:

Gekleurde stickers: deze kunnen zowel op kleding als op spullen gebruikt worden.
Klassieke naamlabels: My Nametags klassieke naamlabels hebben 10 jaar wasgarantie.
Gekleurde instrijklabels: voor iedereen die de voorkeur geeft aan instrijklabels.

 

Recensie:
Iedereen heeft zo zijn eigen reden om producten en/of kleding te willen labelen. Kinderen die naar de opvang of school gaan, sportkleding van jong en oud, spullen die worden uitgeleend… Praktisch om al deze spullen te labelen, maar dan moet je wel goedplakkende labels hebben die goed blijven zitten. WijTestenHet.nl gingen aan de slag met de gekleurde labels van My Nametags. Het bestelproces, het klantcontact, levering en de kwaliteit van de labels hebben wij beoordeeld. Benieuwt wat wij vinden van de labels van My Nametags?

My Nametags

Wie labels wil bestellen bij My Nametags heeft verschillende mogelijkheden. Er zijn gekleurde labels die zowel op kleding als producten plakken. Wij hebben twee setjes van deze labels gekozen omdat wij de labels graag wilden gebruiken met onze bedrijfsnaam en instrijken op textiel niet noodzakelijk is voor ons.
Verder kun je ook terecht bij My Nametags voor klassieke naamlabels met een wasgarantie van 10 jaar en voor degene die instrijklabels willen met kleur, de gekleurde instrijklabels.

My Nametags gekleurde stickers

Via de website van My Nametags kun je eenvoudig de labels zelf ontwerpen. Dit proces spreekt eigenlijk voor zich. Elke label kun je voorzien van drie regels tekst, een plaatje en een gekleurde achtergrond. Ik besloot slechts één regel te gebruiken met alleen de naam van de website. Verder maakte ik twee setjes met ieder een andere achtergrond en plaatje. Ook het My Nametags plaklabels wijtestenhet gekleurde stickers bedrijfsnaam lettertype had ik in eerste instantie verschillend, maar dat heb is later aangepast toen ik feedback kreeg van My Nametags over mijn keuze. Omdat ik alle tekst op één regel wilde en de labels zelf vrij klein zijn (3 cm x 1,3 cm) zou het met één van de gekozen lettertypes niet zo duidelijk worden als bij de andere set. Ik ben uitgegaan van de kennis en ervaring van My Nametags (zij kennen tenslotte hun product het beste) en heb het lettertype toen laten aanpassen. Via de mail werd al duidelijk aangegeven dat de labels er zo uit kwamen te zien als ik ze op het scherm had. Toen ik de labels in de bus kreeg, bleek dat dit ook daadwerkelijk zo was. Je krijgt als klant dus tijdens het bestelproces een duidelijk beeld van hoe de labels er uit komen te zien. Op de foto’s zie je ook het voorbeeldscherm van de labels en hoe de stickers zijn geworden.

Vlot bestelproces en levering

Het bestelproces verliep vlot, het klantcontact ook en de levering was prima in orde. De gekleurde stickers worden geleverd in een plastic hoesje, waar op de achterzijde ook nog eens duidelijk staat aan te geven hoe je de labels moet gebruiken. Merk je jouw eigendommen met de labels dan moet de ondergrond schoon en droog zijn. Plak het label op het product en was deze de eerste 24 uur niet. De labels zijn vaatwas- en magnetron bestendig.
Wanneer je deze gekleurde labels op textiel gebruikt, moet je deze plakken op het wasetiket (dus niet op het textiel zelf). Wacht eveneens 24 uur met wassen. Uiteraard heb ik dit ook even met een handdoek getest (die altijd op 60 graden wordt gewassen) en dit label blijft ook prima zitten na meerdere malen gewassen te zijn.

Kleine labels, grote plakkracht

Ik ben persoonlijk erg tevreden over de labels van My Nametags. Ze zijn klein, waardoor je altijd wel een plekje vindt waar je ze op kunt plakken. Iets wat met grotere labels soms wel wat lastig is, wanneer je niet over ene afbeelding of tekst heen wilt plakken. De labels plakken goed, blijven goed zitten en de tekst blijft goed leesbaar.

My Nametags Winactie winnen naamlabels plaklabels instrijklabels Facebook

*** Deze winactie is afgelopen ***

Winnaar is: Karin de Lange


Zelf uitproberen? Doe mee aan onze winactie!

Lijkt het jou ook wat om de labels van My Nametags uit te proberen? Dat kan! Wij mogen namelijk één persoon blij maken met een setje zelf te ontwerpen My Nametags gekleurde instrijklabels of gekleurde stickers.

 

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

– Like WijTestenHet op Facebook
Deel & Like dit bericht
– Geef in een reactie aan waarom je wilt winnen
– Meedoen kan t/m maandag 18 mei.
Dinsdag 19 mei wordt de winnaar via de website (op deze plaats) en via Facebook bekend gemaakt.

My Nametags
Naamlabels voor producten en textiel

twitterbutton.nl