MyMepal: persoonlijke broodtrommels en bekers

MyMepalOp de website van MyMepal kun je jouw eigen Rosti Mepal lunchbox, broodtrommel, schoolbeker of drinkfles ontwerpen. Kies de kleur(en) die jij graag wilt hebben, bedruk hem naar wens (dit kan ook met een foto) en bestel je eigen, originele Rosti Mepal product.

 

Recensie:
We mochten van MyMepal zelf een Mepal artikel ontwerpen en laten bedrukken. Omdat het een product zou worden voor mijn dochter, mocht ze die zelf ontwerpen. Enthousiast ging ze aan de slag op de website van MyMepal. Ze bekeek de producten waaruit ze kon kiezen: een lunchtrommel, een drinkbeker, een pop-up beker of een waterfles? Al snel was ze er over uit dat het een broodtrommel moest worden. Ze blijft immers twee a drie keer per week over. Ze koos voor de Mepal Midi Lunchbox (het standaard formaat dat we allemaal wel kennen van de leuke broodtrommels uit de winkel van Rosti Mepal.)

Ontwerpen

MyMepal Lunctrommel Midi  gepersonaliseerde broodtrommelDe ontwerpmodule van MyMepal is duidelijk en wijst voor zich. Per onderdel kun je een kleur selecteren: wat voor kleur moet de broodtrommel zelf zijn n wat voor kleur de bovenkant van de deksel? En moet de zijrand dan dezelfde kleur, of toch maar weer een ander kleurtje? En het knopje van je broodtrommel, wat wil je die voor kleur meegeven?
De basiskleuren wist mijn dochter snel: rood en geel. De broodtrommel en de rand van het deksel rood, de knop en de bovenkant van de deksel geel.
Maar nu kwam het leuke nog: de bovenkant kun je laten bedrukken. Op de website staan hel veel achtergronden, plaatjes en lettertypen voor je tekst, maar je kunt ook zelf één of meerdere foto’s uploaden. Mijn dochter koos voor een standaardachtergrond met veel kleur en plakte daar allerlei leuke plaatjes op. Nog met een vrolijk lettertype haar naam en klaar was haar ontwerp.

Bestellen en levering

Het bestelproces was duidelijk en verliep zonder problemen. Toen was het wachten tot de bestelling thuis zou worden bezorgd. Op woensdag bestelden wij de trommel en twee dagen later hadden we hem in huis. Superleuk ingepakt als een echt cadeautje. Nieuwsgierig pakte mijn dochter het pakje uit. Zou haar broodtrommel er echt zo uit zien als ze zelf had ontworpen op de computer? Ze was dolblij toen ze haar eigen ontwerp zag. De lunchtrommel was nog mooier geworden dan ze had gedacht.

MyMepal mee naar school

Tja, en toen was het bijna jammer dat er een lang Paasweekend voor de deur stond… Maar gelukkig was het toen zo ver… Ze mocht haar broodtrommel mee naar school nemen! Enthousiast liet ze haar lunchbox zien aan alle klasgenootjes. Vooral het feit dat ze de broodtrommel zelf had ontworpen, leverde de nodige “ohh’s en ahh’s” op.

Voor iedereen die regelmatig ene lunch mee neemt naar school of werk, kan ik een persoonlijk product zeker van harte aanraden. Super leuk om cadeau te doen aan iemand!
In het filmpje hieronder kun je zien hoe eenvoudig het is om zelf een broodtrommel te ontwerpen. Uiteraard kun je zelf net zo makkelijk een beker of iets anders ontwerpen.

Winactie

Wil je ook zo’n eigen ontworpen broodtrommel midi hebben? Hou onze website dan goed in de gaten, want we mogen van MyMepal binnenkort een waardebon voor een Mepal Lunchbox Midi verloten!

twitterbutton.nl