Nieuw: Super Sand Cupcakes en Super Sand Farm

Super Sand Cupcakes Super Sand Farm Goliath Games recensie nieuw oktober speelzand

Super Sand Cupcakes Super Sand Farm Goliath Games recensie nieuw oktober speelzand Super Sand van Goliath, het magische zand waarmee kinderen schoon en veilig figuren kunnen maken, is in korte tijd uitgegroeid tot razend populair speelgoed. In oktober liggen twee nieuwe producten in de winkels: Super Sand Farm met boerderijdierenvormen en een tractor en Super Sand Cupcakes met cupcakevormpjes en roze zand.

 

Super Sand Creativity Suitcase kinetisch zand Goliath Games

 

Super Sand van Goliath

Heb jij Super Sand al ontdekt? Hier in huis is er al heel wat gebouwd met dit magische speelzand. Zeker nu de koudere dagen er weer aan beginnen te komen, is het fijn dat kinderen toch lekker binnen kunnen spelen met zand. Lees maar eens onze recensie van Super Sand Creativity Suitcase, waar wij erg enthousiast over zijn!

 

 

Super Sand Cupcakes en Super Sand Farm

Het speelplezier met Super Sand wordt nog leuker met de nieuwe producten van Goliath: Super Sand Cupcakes en Super Sand Farm. Beide sets zijn binnenkort verkrijgbaar.

Super Sand Cupcakes Goliath Games recensie nieuw oktober

Super Sand Cupcakes

Met Super Sand Cupcakes haal je 450 gram gewoon zand en 225 gram roze zand in huis. Met de verschillende cupcake vormen (een kleine, grote en zelfs een dubbele), een bakje en twee reliëfrollers wanen kinderen zich even echt in een bakkerij en zullen ze de meest fantastische cupcakes maken!

 

Super Sand Farm Goliath Games recensie nieuw oktober Super Sand Farm

Niet zo van het bakken? Dan kunnen kinderen zich ook heerlijk uitleven op de boerderij met Super Sand Farm. Deze set bevat maar liefst 900 gram zand, drie dierenvormen (koe, schaap en een kip), een vorm om een hek te bouwen en een bakje. Maar natuurlijk kan een boerderij niet zonder tractor, dus die heeft Goliath ook in de verpakking gestopt. Laat de tractor maar lekker rijden over het land, tussen de dieren en over de hopen Super Sand!

Spelen met Super Sand

Met Super Sand halen ouders voor hun kinderen het plezier van zand in huis zonder de troep. Super Sand is ultrazacht, het droogt niet uit en het is makkelijk te bewerken. Met de gereedschappen en vormpjes kunnen kinderen vanaf vier jaar er kastelen, taartjes en dieren mee maken. Super Sand is gemaakt van natuurlijke materialen en antibacterieel. Het is dus niet alleen handig, maar ook schoon en veilig. Door de structuur van het zand is het bovendien samen te kneden en daardoor snel weer op te ruimen. En ook niet onbelangrijk: Super Sand stimuleert de creativiteit en fijne motoriek van kinderen.

Super Sand Cupcakes
Super Sand Farm
Speelzand, 4+, Goliath Games

twitterbutton.nl