Nom Nom Kids Hervulbare Knijpzakjes [recensie + winactie=verlopen]

nom nom kids hervulbare knijpzakjes recensie winactie winnen prijsvraag

nom nom kids hervulbare knijpzakjes recensie winactie winnen prijsvraag Lijkt het je ook handig, hervulbare knijpzakjes? Nom Nom Kids heeft leuke herbruikbare knijpzakjes voor kinderen, handig voor onderweg en gevuld met je eigen babyvoeding, smoothies of yoghurt!

 

Recensie:
nom nom kids hervulbare knijpzakjes recensie winactie winnen prijsvraag Als ouder met jonge kinderen zit je vaak met potjes en bakjes die je mee moet nemen voor de kinderen. Dat kan allemaal een stuk eenvoudiger natuurlijk, een potje is immers breekbaar en je hebt niet altijd het meest geschikte bakje voor handen. Knijpzakjes zijn praktisch omdat je kindje dit zelf makkelijk vast kan houden en je hebt verder geen lepeltje nodig. Naast de kant-en-klare knijpzakjes zijn er tegenwoordig ook hervulbare knijpzakjes die je eenvoudig zelf kunt vullen met groente, fruit of maaltijdhapjes. Wij onderwierpen de Nom Nom Kids hervulbare knijpzakjes aan een test.

Nom Nom Kids hervulbare knijpzakjes

Wat mij direct opvalt bij het zien van deze zakjes is dat de vulopening aan de zijkant zit. Al snel blijkt dat dit twee praktische voordelen oplevert ten opzichte van zakjes die dat niet hebben. Ten eerste is de opening groter, waardoor het vullen nog makkelijker wordt. Ten tweede blijft het zakje ook prima staan. Eerder testte ik al knijpzakjes met een vulopening aan de achterzijde en daar deed ik het zakje in een glas, zodat het bleef staan.

nom nom kids hervulbare knijpzakjes recensie review winactie winnen prijsvraagDe opening bij de Nom Nom Kids hervulbare knijpzakjes blijkt van een goed formaat te zijn. Het vullen gaat daardoor snel en makkelijk en zonder geknoei. Grappig is dat je aan de andere zijkant een brullende leeuw tevoorschijn ziet komen als je het zakje eenmaal hebt opengevouwen. Pluspunt vind ik dat je – met een non-permanent marker – de naam van je kind op kunt schrijven. Verder is er ruimte om op te schrijven wat er in zit en wanneer je het hebt bereid. Je kunt zelfs aanvinken of het koud of warm gegeven moet worden. Praktisch als je het ergens naar toe neemt, maar ook erg handig als je de zakjes van te voren klaar maakt en invriest. Zo kun je altijd in één oogopslag zien wat er in zit, wanneer het gemaakt is en of je het warm of koud serveert.

Voordelen van de Nom Nom Kids hervulbare zakjes

nom nom kids hervulbare knijpzakjes recensie winactie prijsvraag winnenEén Nom Nom Kids hervulbare knijpzakje kun je minstens 40 keer gebruiken mits je de aanwijzingen opvolgt. Ze kunnen in de vriezer en zowel met de hand als in de vaatwasser afgewassen worden. De dubbele zipsluiting zorgt voor een lekvrij zakje en de kinderen kunnen het zakje goed vasthouden. De vrolijke verpakking zal kinderen zeker aanspreken.
Op de achterzijde kun je naam, datum en inhoud opschrijven.

Inspiratie nodig?

Wil je dolgraag met de Nom Nom Kids hervulbare knijpzakjes aan de slag, maar heb je even geen inspiratie? Neem dan eens een kijkje op de website van Nom Nom Kids. Daar staan heel wat lekkere recepten op die geschikt zijn om de knijpzakjes mee te vullen.

*** Deze winactie is afgelopen ***

Winnaar is Deborah Weerens.

Win een set Non Nom Kids hervulbare knijpzakjes!

nom nom kids hervulbare knijpzakjes winactie recensie winnen prijsvraag Namens Nom Nom Kids hervulbare knijpzakjes mag ik een setje van drie zakjes weggeven. Wat moet je doen om kans te maken op deze leuke en praktische prijs?
– Like WijTestenHet.nl
– Like & Deel dit bericht
– Geef in een reactie aan in waarom je graag deze set wilt winnen.
– Meedoen kan t/m 8 oktober

Nom Nom Kids hervulbare knijpzakjes

 

twitterbutton.nl