Ontdek de wereld samen met Oenny [recensie]

Oenny Ruth Wielockx Clavis recensie review Unicef kindersterfte wereld Ontmoet Oenny en zijn vriendje Marcel de mus. Deze twee vriendjes

zijn onafscheidelijk.

Samen beleven ze een leuke dag. Kijk je mee?

Een vrolijk boekje over samen de wereld ontdekken. Dit duo verovert ieders hart!

 

 

 

 

 

 

Recensie:
Een duidelijke cover met ezeltje Oenny op de voorkant in vrolijke felle kleuren.

Oenny

Dit leuke boekje van Oenny is gemaakt voor Unicef. Unicef zet zich in om kindersterfte in de wereld te verminderen. Wanneer je dit boekje koopt draag je ook hieraan bij.

Oenny Ruth Wielockx Clavis recensie review Unicef kindersterfte wereld Wanneer Oenny wakker wordt heeft hij honger men wil iets gaan eten. Maar wanneer hij uit bed stapt en naar buiten wil gaan, struikelt hij over zijn blokjes die hij niet had opgeruimd. Samen met zijn vriendje Marcel het vogeltje gaat hij naar buiten naar de grote appelboom. Wanneer hij een lekkere appel heeft gegeten uit de boom die buiten staat gaat hij weer naar binnen.  Daar struikelt hij weer bijna over zijn blokjes, die hij nu eerst maar even moet gaan opruimen voordat hij kan gaan spelen.

Het is een leuk boekje met mooie tekeningen die jonge kinderen aanspreken door de felle kleuren en herkenbare punten. Ook zit er ook duidelijke een boodschap in. Dat wanneer je met iets gespeeld heb je het eerst op moet ruimen voordat je verder kan gaan met spelen. Mijn zoontje herkende zich hier wel in omdat hij ook altijd niet direct zijn speelgoed opruimt voordat hij met iets anders gaat spelen.

Bekijk op Bol.com logoOenny – Ruth Wielockx
Prentenboek, hardcover, 16 pagina’s, Clavis