Op zoek naar de zeekip [recensie + winactie=verlopen]

Op zoek naar de zeekip Joke Einaar prentenboek recensie De Vier Windstreken review zeehond Hond zeekoeien zeepaardjes zeepaard strand prentenboek verhaal dieren zeekat zeemuis zeevarken zeekip uitgeverij winactie winnen kans maken mail winnaar

Op zoek naar de zeekip Joke Einaar prentenboek recensie De Vier Windstreken review zeehond Hond zeekoeien zeepaardjes zeepaard strand prentenboek verhaal dieren zeekat zeemuis zeevarken zeekip uitgeverij winactie winnen kans maken mail winnaarOoit van een zeevarken of zeemuis gehoord? Of van een zeekoe? Nee? Ze bestaan echt! Hond heeft zijn verre verre verre neef de zeehond zelfs al ontmoet. Hij vertelt er enthousiast over aan zijn vriendjes. Als er boerderijdieren in zee leven, is er vast ook een zeekip, denkt Kip blij. Ze knutselt een duikpak in elkaar en gaat op zoek.

 

 

Recensie:
Op de boerderij staan alle dieren om Hond heen. Hij vertelt over zijn dag op het strand en zijn ontmoeting met een zeehond. Kip vindt het maar een vreemd verhaal; een zeehond die leeft in de zee… Wanneer Hond ook nog eens begint over zeekoeien en zeepaarden, weet Kip het zeker: Hond kletst gewoon maar wat! Kip krijgt een geweldig idee, ze gaat Op zoek naar de zeekip!

Op zoek naar de zeekip Joke Einaar prentenboek recensie De Vier Windstreken review zeehond Hond zeekoeien zeepaardjes zeepaard strand prentenboek verhaal dieren zeekat zeemuis zeevarken zeekip uitgeverij winactie winnen kans maken mail winnaarOp zoek naar de zeekip

Kip is een beetje verontwaardigt wanneer Hond zegt dat er wel zeehonden, zeekoeien en zeepaardjes bestaan, maar geen zeekippen. Haar besluit staat vast, zij gaat Op zoek naar de zeekip!  Maar voordat ze naar zee vertrekt, moet ze eerst iets verzinnen om onder water te kunnen duiken. Het is een hele klus, maar Kip maakt een echt duikpak op maat. Vol goede moed gaat ze naar de zee.

Op zoek naar de zeekip  is een fantasierijk avontuur over een Kip die weet wat ze wil en niet snel opgeeft. Ze duikt de diepe zee in en gaat op zoek naar de Zeekip. Kip komt verschillende dieren tegen: een zeekat, een zeemuis en zelfs een zeevarken. Zal ze ook haar verre verre verre nicht de Zeekip vinden?

Bekijk op Bol.com logoOp zoek naar de zeekip – Joke Eikenaar
Prentenboek, hardcover, 32 pagina’s, De Vier Windstreken


Op zoek naar de zeekip Joke Einaar prentenboek recensie De Vier Windstreken review zeehond Hond zeekoeien zeepaardjes zeepaard strand prentenboek verhaal dieren zeekat zeemuis zeevarken zeekip uitgeverij winactie winnen kans maken mail winnaar

*** Deze winactie is afgelopen ***

Winnaar is: Marita Feenstra.

Woensdag Windag:
Maak kans op een exemplaar van
Op zoek naar de zeekip

Van uitgeverij De Vier Windstreken mogen wij één exemplaar van dit schitterende prentenboek verloten. Doe dus snel mee met deze winactie en maak kans op dit boek!

Wat moet je doen om kans te maken?
Het enige wat je moet doen is een mail sturen met je adresgegevens ovv Zeekip. Meedoen kan t/m 26 april. Op woensdag 27 april maken wij de winnaar bekend.