Oproep: Dol op (voor)lezen? Wordt jij onze nieuwe recensent?

Oproep recenseten gezocht aanmelden als recensent boeken lezen dol op lezen (voor)lezen voorlezen recensie schrijven review kookboeken leesboeken genre kinderboeken leeftijd woonplaats Amersfoort omgeving boek product manier stukje jezelf indruk vrijwillig niet betaald producten recenseert houden aanmeldingen gedeelten starten iedereen bericht gang zaken website WijTestenHet.nl Nederland groeit gestaag reageren logistiek

Oproep recenseten gezocht aanmelden als recensent boeken lezen dol op lezen (voor)lezen voorlezen recensie schrijven review kookboeken leesboeken genre kinderboeken leeftijd woonplaats Amersfoort omgeving boek product manier stukje jezelf indruk vrijwillig niet betaald producten recenseert houden aanmeldingen gedeelten starten iedereen bericht gang zaken website WijTestenHet.nl Nederland groeit gestaag reageren logistiek De website WijTestenHet.nl groeit gestaag door en dat betekend dat wij steeds meer producten binnen krijgen. Erg leuk, mar we kunnen wel wat extra hulp gebruiken bij het recenseren van al deze dingen. Momenteel zijn wij op zoek naar leesfanaten die allerlei boeken willen recenseren. Houdt jij zelf erg van lezen of heb je (kleine) kinderen en ben jij dol op voorlezen? Heb je ook gevoel voor taal en lijkt het je leuk om recensies te schrijven? Lees dan vooral verder!

 

 

 

Recensenten gezocht

Lees je zelf ontzettend graag? Of heb je (jonge) kinderen en ben je dol op voorlezen? Lijkt jou het leuk om na het lezen een recensie te schrijven over het boek? Dan kunnen wij jou hulp goed gebruiken. Logistiek is het prettig wanneer je in Amersfoort of nabije omgeving woont, maar ook als je ergens anders in Nederland woont wordt je uitgenodigd om te reageren.

Aanmelden als recensent

Wil jij graag ons team van recensenten versterken? Mail ons dan snel >>>
Dan willen wij graag het volgende van je weten: wat voor boeken zou je willen recenseren? Kookboeken, leesboeken (welk genre) of kinderboeken (welke leeftijd)?
Vermeld ook je woonplaats. Verder zijn wij benieuwd naar jouw manier van schrijven. We willen dan ook graag een stukje van jou lezen. Dit kan een recensie zijn over een door jouw gekozen boek (of product), maar het mag ook een stukje zijn over jezelf. Het gaat ons om een indruk te krijgen van jouw manier van schrijven.

Wat krijg jij er voor terug?

Je moet het echt leuk vinden om te doen, want het is puur vrijwillig en je krijgt er dus niet voor betaald. Uiteraard mag je de producten die je recenseert wel zelf houden.
Afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen, zullen wij deze in gedeelten laten starten. Dit om iedereen zo goed mogelijk te begeleiden bij het schrijven van de recensies. Uiteraard krijgt iedereen die zich aan meldt, zo snel mogelijk bericht van ons over de verdere gang van zaken.

We horen graag van je!