Over ons

Welkom op de website WijTestenHet.nl
Op deze website kun je recensies lezen over (nieuwe) producten. Of het nu gaat om boeken, spelletjes, dagjes uit, eten/drinken of voorstellingen: Wij testen het allemaal!

Vraag jij je af of iets de moeite van het aanschaffen waard is? Zoek je inspiratie voor een leuk cadeau of een dagje uit? Snuffel eens rond op deze site en je vindt ongetwijfeld inspiratie.

Naast recensies zullen hier ook van tijd tot tijd winacties te vinden zijn, dus een goede reden om regelmatig een kijkje te komen nemen.
Nooit meer iets missen? Wij zijn ook te vinden op sociale media:
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest

Samenwerkingen:
De meeste producten die worden getest en besproken op deze website krijg ik van bedrijven. In ruil voor het product, schrijf ik een recensie zodat het product onder de aandacht wordt gebracht. Ik wordt niet betaald voor mijn mening én ik laat het feit dat ik het product heb gekregen niet mijn mening beïnvloeden. Als iets tegen valt, dan zeg ik dat ook eerlijk.

Recensie over jouw product?
Wil je jouw product onder de aandacht brengen bij mensen?
Neem dan contact met ons op via redactie@wijtestenhet.nl

Recensieproduct versturen? Ons adres is:
www.wijtestenhet.nl
Eva Bonheurstraat 37
3813 MG Amersfoort

Privacybeleid
Wilt u meer informatie over ons privacybeleid? Klik dan hier:

 

 

 

5 comments

 • Ik las dat jullie ook gezinnen zoeken om dingen en uitjes te testen. Ik geef mijn gezin graag op. Man vrouw, dochter 19 met vriend 20, zoon 14, en een tweeling van 4, 2 jongetjes. Ik hoor graag van u groetjes claudia

  • Momenteel hebben wij voldoende mensen op de lijst staan die uitjes willen testen. Mochten we in de toekomst nieuwe mensen zoeken, dan zal er weer een oproep op de website verschijnen.

   • Wat een leuke en handige website is dit. Via via ben ik op jullie site terechtgekomen. Echt puik, ga vooral zo door. Jullie verdienen een pluim. Groetjes

 • Anja van der beken

  Zijn die kaarten van Kerstmis in die boeken nog te verkrijgen
  Kerstboeken met daarin tekeningen om zelf te kleuren
  Je kan dan zelf versturen

  Laat me vlug iets weten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *