Paardenpraat: het boek van Esra & Britt van PaardenpraatTV [recensie]

Paardenpraat Esra de Ruiter Britt Dekker PaardenpraatTV YouTube kanaal paardenfans recensie review Karakter Uitgevers video’s aanvulling paarden tips weetjes boek nieuws leert lay-out tekst kleurenfoto’s bladeren onderwerpen rijles verzorging stal paardenrassen paardenliefhebber enthousiasme liefde besmet paardenvirus PaardenpraatTV is het YouTube-kanaal voor iedereen die gek is van paarden. Op dit kanaal vind je iedere maandag een nieuwe video van Britt Dekker en woensdag van Esra de Ruiter. Ze geven handige tips, bezoeken evenementen, nemen de kijker mee in hun vlogs, ontmoeten mensen uit de paardenwereld en vertellen je alles wat je wilt weten over paarden en pony’s. En nu is er het boek bij dit programma! Maak zelf cupcakes voor je paarden, leer wedstrijdknotjes. Britt en Esra geven je tips en leggen alles uit. Het is een basisboek voor iedere paardenliefhebber: met veel uitleg, veel beeld, stap-voor-stap-uitleg van basistechnieken en veel tips en weetjes van Britt en Esra.

 

 

Recensie:
Voor alle paardenfans is PaardenpraatTV waarschijnlijk wel een bekend YouTube kanaal. Zelf kende ik het niet, maar naar aanleiding van het boek Paardenpraat heb ik ook daar uiteraard even een kijkje genomen. Voor alle volgers ongetwijfeld een leuke aanvulling op alle video’s: een boek boordevol tips en weetjes van Esra en Britt.

Paardenpraat

Paardenpraat Esra de Ruiter Britt Dekker PaardenpraatTV YouTube kanaal paardenfans recensie review Karakter Uitgevers video’s aanvulling paarden tips weetjes boek nieuws leert lay-out tekst kleurenfoto’s bladeren onderwerpen rijles verzorging stal paardenrassen paardenliefhebber enthousiasme liefde besmet paardenvirus Wil jij alles weten over paarden? Dan is Paardenpraat een perfect boek voor jou. Esra en Britt geven jou heel veel informatie over allerlei verschillende onderwerpen. Daarnaast kun je veel tips vinden en stellen ze hun paarden aan je voor. Wie eenmaal het boek uit heeft, kijkt lekker verder op PaardenpraatTV, zodat je nooit meer iets hoeft te missen en altijd weer wat nieuws leert.

Paardenpraat heeft een mooie lay-out, groot letterformaat, beknopte stukken tekst en heel veel kleurenfoto’s! Het boek is dus ook gewoon erg leuk om door te bladeren. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere je eerste rijles, het hebben van een eigen paard, de verzorging, de stal en paardenrassen.
Met het boek richten Esra en Britt zich echt op de paardenliefhebber die nog niet zo heel veel van paarden weet. Het enthousiasme en de liefde voor paarden straalt er van af, dus wie eenmaal begint in dit boek zal ongetwijfeld besmet worden met haat “paardenvirus.”

Bekijk op Bol.com logoPaardenpraat – Britt Dekker & Esra de Ruiter
Informatief, paperback, 128 pagina’s, Karakter Uitgevers