Phlat Ball: Gooi een disk, vang een bal!

Phlat Ball Goliath Games disk frisbee balMet Phlat Ball gooi je een disk, maar vang je een bal. Hoe het werkt? Druk de boven- en onderkant stevig tegen elkaar en hij is plat. Gooi hem naar je medespeler en in de lucht springt hij vanzelf open tot een bal. De flexibele Phlat Ball is gemaakt van zacht plastic, de speciale coating staat garant voor een stevige grip. Daardoor zijn snelle acties mogelijk. Wil je de Phlat Ball meenemen? Druk hem dan plat en hij past in je tas!
Phlat Ball is verkrijgbaar in vier kleuren: rood, geel, paars en blauw.

 

Recensie:
De Phlat Ball stond al hoog op het verlanglijstje van mijn dochter. Dus uitpakken en direct lekker naar buiten met deze disk annex bal. We gaan naar een grasveld waar we lekker de ruimte hebben en beginnen te spelen met de Phlat Ball. Voor het gooien druk je deze plat, vervolgens werp je hem als disk en tijdens zijn vlucht verandert deze disk weer in een ronde vorm. Althans, soms zul je hem als bal vangen en soms nog als disk. Hoe verder je hem gooit, des te vaker zul je hem als bal vangen.

Phlat Ball

Goliath Games Phlat Ball frisbee disk bal  buitenspelgoed buiten spelenNet wanneer we lekker aan het spelen zijn, lopen we tegen en probleem aan. De Phlat Ball blijft niet meer dichtgedrukt zitten. Zodra wij hem proberen plat te drukken, springt deze direct weer open naar zijn ronde vorm. De pret is er dus wel snel van af en we besluiten dan maar wat anders te gaan doen. Thuisgekomen bestudeer ik de Phlat Ball en zie dat twee zuignappen eigenlijk ervoor zorgen dat de bal in de platte vorm blijft. Wanneer de zuignappen losschieten, veert de disk terug in zijn ronde vorm. Hoewel de zuignappen er niet vies uitzien, probeer ik of wat water wil helpen. Helaas… Wat ik ook probeer, de Phlat Ball blijft direct openschieten.

Klantenservice

Op de verpakking van de Phlat Ball staat het telefoonnummer van de klantenservice van Goliath. Helaas een duur 0900-nummer, waar ik niet echt dol op ben. Nu kan ik ook via email contact opnemen, maar dat vind ik persoonlijk niet zo praktisch in dit geval. Gelukkig krijg ik direct iemand te spreken en die weet niet waar het probleem aan ligt. De medewerkster geeft aan dat ze het probleem één keer eerder heeft gehoord, maar dat niet bekend is hoe dit verholpen kan worden. Dus stuurt ze mij een nieuw exemplaar op, zodat we snel weer verder kunnen spelen. Snel en goed geholpen bij de klantenservice dus! Ik ben slechts even met haar aan de telefoon geweest, dus de gesprekskosten vielen achteraf enorm mee. Prettig om te weten als consument dat je goed en adequaat geholpen wordt bij de klantenservice!

De tweede Phlat Ball

Zodra de nieuwe Phlat Ball binnen komt, gaan we weer aan de slag met Phlat Ball. Gelukkig presteert deze Phlat Ball prima en is er nu al een stuk langer mee gespeeld dan met nummer één. We hopen dat deze tweede ons nog heel veel uren speelplezier zal bezorgen!

Het concept van Phlat Ball vind ik leuk bedacht: het combineert frisbeeën en met een bal spelen met elkaar. Hierdoor kun je veel meer dan met deze twee afzonderlijke producten. De Phlat Ball is geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar, maar is ook leuk voor oudere kinderen of volwassenen. Prima buiten speelgoed!

Phlat Ball – Goliath Games
Buitenspeelgoed, Vanaf 5 jaar

twitterbutton.nl