Pickwick Even Opwarmen [recensie]

Pickwick Even Opwarmen momenten kruidige rooibos thee kaneel gember verwarmen 100 % natuurlijk geen calorieën koudere dagen recensie review warmte zorgen smaak test smaak gevoel gunstig proef achtergrond hoofdtoon koud effect opwarmgevoel

Pickwick Even Opwarmen momenten kruidige rooibos thee kaneel gember verwarmen 100 % natuurlijk geen calorieën koudere dagen recensie review warmte zorgen smaak test smaak gevoel gunstig proef achtergrond hoofdtoon koud effect opwarmgevoelEven.. Opwarmen

Speciaal voor die momenten dat je even wilt opwarmen, is er nu deze kruidige rooibos thee met kaneel en gember, om je van top tot teen te verwarmen.

100% natuurlijk en bevat geen calorieën!

 

 

Recensie:
 Pickwick Even Opwarmen momenten kruidige rooibos thee kaneel gember verwarmen 100 % natuurlijk geen calorieën koudere dagen recensie review warmte zorgen smaak test smaak gevoel gunstig proef achtergrond hoofdtoon koud effect opwarmgevoelHeerlijk voor de koudere dagen! Een thee die je wat extra warmte biedt. Pickwick Even Opwarmen moet daar voor zorgen. Natuurlijk is de thee warm, maar voegt deze smaak ook wat extra warmte toe of niet? Wij gingen de test aan!

Pickwick Even Opwarmen

Rooibos thee met kaneel en gember. Ik ben benieuwd wat ik van deze smaak zal vinden, want kaneel is niet mijn meest favoriete ingrediënt in thee. Als dit iets te overheersend is, krijg ik er snel een weeïg gevoel van en heb ik na een half kop thee al genoeg. Wanneer ik de thee zet ruim ik vooral de gember en de rooibos, dus mijn hoop is gunstig gestemd.
Wanneer ik de Pickwick Even Opwarmen thee proef, merk ik dat de kaneel heel licht op de achtergrond aanwezig is. De hoofdtoon van de smaak is rooibos met gember. De smaak van deze thee geeft je echt wel een verwarmend gevoel. Nu had ik het niet koud, dus of je ook echt effect kunt merken weet ik niet, maar het draagt zeker bij aan het opwarmgevoel.

Pickwick Even Opwarmen