Polles Pannenkoekenboek: Proef de Efteling thuis! [recensie]

Polles Pannenkoekenboek kookboek Efteling recepten pannenkoeken taarten desserts pardoes pardijn polle sprookjes spectrum recensie

 

Breng met Polles Pannenkoekenboek de wereld van de Efteling in je eigen keuken!

Met Polles Pannenkoekenboek maak je nu nét zo’n lekkere pannenkoeken als Polle, het ondeugende vriendje van Pardoes de Tovernar en prinses Pardijn. In Polles Keuken in de Efteling bewaart hij alle geheime recepten van belangrijke Hartenstadbewoners. Ook voor gluten- en lactosevrije recepten!

 

 

 

Recensie:
Wie wel eens in Polles Keuken in de Efteling heeft gegeten weet het: dit is magisch! Terwijl je zit te genieten in het restaurant, valt er genoeg te beleven. De pruttelende potten en pannen en ronddraaiend rad boven het fornuis, zorgt dat het helemaal niet erg is als je even moet wachten op je pannenkoek… Sterker nog, kinderen vergeten soms te eten bij het zien van al Polles Pannenkoekenboek efteling kookboek polles keuken polle pannenkoeken taarten desserts recensiedat moois om hen heen!
Maar ja, in de Efteling eten is niet altijd haalbaar, dus wat is er dan mooier en leuker dan om een beetje van die sfeer in huis te brengen. Gelukkig kan dat nu met Polles Pannenkoekenboek!

Polles Pannenkoekenboek

Eigenlijk is Polles Pannenkoekenboek veel meer dan een boek vol pannenkoeken. Want natuurlijk geeft Polle ook heerlijke recepten voor de meest sprookjesachtige desserts prijs! Wij hebben hier in huis goede herinneringen aan het eten in Polles Keuken, dus dit boek werd door ons beide met open armen ontvangen. De moeilijkste beslissing van allemaal… Wat ga je er als eerste uit maken?

Meer dan een kookboek

Tijdens het doorbladeren komen we er al snel achter dat Polles Pannenkoekenboek meer is dan alleen maar een kookboek. Het Efteling sfeertje loopt als een rode draad door het boek heen. Pardoes, Pardijntje en natuurlijk Polle komen regelmatig op de pagina’s voor. Maar ook andere Efteling bewoners passeren hier de revue. En omdat thuis kinderen ook gewoon moeten wachten tot het eten klaar is, zijn er ook knutselpagina’s in het boek geplaatst. Zoek Polles Pannenkoekenboek recensie polles keuken pannenkoeken taarten desserts recepten recensie polle eftelingde verschillen, een kleurplaat, je weg zoeken in een labyrinth… Deze kunnen gemaakt worden in het boek zelf, maar wanneer je dit zonde vind (of meerdere kinderen tegelijk iets wilt laten doen) kun je ze uiteraard eenvoudig kopiëren.
Achterin het boek vindt je zelfs een sjabloon om een sprookjesachtige Efteling pannenkoek met poedersuiker te maken!

Pannenkoeken, taartjes & desserts

Voor iedereen valt er wel iets lekkers te maken uit Polles Pannenkoekenboek. Voor de zoetekauwen onder ons zijn er recepten van de lekkerste zoete pannenkoeken. Liever zin in iets hartigs? Ook daarvan kun je genoeg pannenkoeken vinden in dit Efteling kookboek. Ook is er rekening gehouden met mensen met een allergie of intolerantie: glutenvrije en lactosevrije gerechten herken je aan de kristallen bol van Grootmagister Almar.
Maar ook lekkere taartjes en desserts staan in dit kookboek.

Sprookjespannenkoeken uit eigen keuken

Met de recepten uit Polles Pannenkoekenboek maak je eenvoudig sprookjespannenkoeken in je eigen keuken. Heerlijk om kinderen eens extra te verrassen wanneer er pannenkoeken op het menu staan, maar ook gewoon heerlijk om samen iets lekkers uit te zoeken! Voor feestjes kun je genoeg lekkere taartjes vinden om te bakken en met de desserts wordt elke dag een feestje… Wij zullen nog heel lang genieten van de heerlijkheden uit Polles Pannenkoekenboek!

Bekijk op Bol.com logoPolles Pannenkoekenboek – Efteling
Kookboek, paperback, 96 pagina’s, Spectrum

twitterbutton.nl

Voor wie de magie in Polles Keuken nog niet kent…
Hier zie je wat je te wachten staat als je gaat eten in Polles Keuken!