Recepten Verzamelboek [recensie]

Recepten Verzamelboek kookboek Imagebooks Factory BV recensie review

Recepten Verzamelboek kookboek Imagebooks Factory BV recensie review Geen gezoek meer! Voorbij zijn de handgeschreven recepten en losse knipsels in de keukenla of weggestopt in een beduimeld kookboek. Vanaf nu kun je al je favoriete recepten makkelijk terugvinden in dit handige en overzichtelijke receptenverzamelboek. Met 128 beschrijfbare pagina’s, verdeeld over 6 hoofdgroepen, inclusief 6 insteekhoesjes en ruimte voor notities en persoonlijke herinneringen. Je favoriete recepten – van vrienden, familie of vakantie – zijn nu altijd binnen handbereik. Een waardevol geschenk voor al die geweldige recepten die niet verloren mogen gaan!

 

Recensie:
We kennen het allemaal wel: recepten die rondslingeren en wanneer je hem nodig hebt, kun je het befaamde familierecept niet weer terug vinden. Voortaan kun je jouw eigen favoriete kookboek samenstellen met het Recepten Verzamelboek.

Recepten Verzamelboek

Toen ik dit Recepten Verzamelboek zag, was ik direct enthousiast, maar ja… wat wilde ik er mee? Ik vind het echt een cadeauboekje en zo kwam ik op het idee om hier recepten in te schrijven waarvan ik nu geniet met mijn dochter. Zo kan ik een leuke verzameling recepten verzamelen en haar dit kookboek cadeau doen wanneer ze uit huis gaat. Zelf vond ik het een superleuk idee, maar mijn dochter kon het idee ook wel erg waarderen! Recepten Verzamelboek kookboek Imagebooks Factory BV recensie review Geregeld dus… Het enige wat ik nu nog moet doen is zorgen dat ik de lekkerste recepten verzamel in dit boek!

Het Recepten Verzamelboek bevat een praktische ringband, wat het schrijven en bladeren er in erg eenvoudig maakt. De tabbladen verdelen het boek in de volgende categorieën: voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten, bakken diversen, borrel diversen, en meer lekkers.

Voor elk recept kun je aangeven hoe je aan het recept bent gekomen, noteer je de datum van opschrijven en kun je door middel van hartjes aangeven hoe erg het gerecht gewaardeerd wordt. Wat het extra leuk maakt is dat je bij elk recept ook nog kunt schrijven wat jouw meest bijzondere herinnering aan dit recept is. Zo krijg je niet alleen een origineel kookboek, het wordt ook nog een boek vol herinneringen!

Bekijk op Bol.com logoRecepten Verzamelboek
Receptenboek, Imagebooks Factory BV