Rosti Mepal Lunchbox Take A Break Large [recensie]

Rosti Mepal lunchbox take a break large broodtrommel groot acht boterhammenDe Rosti Mepal Lunchbox Take A Break Large is in diverse kleuren verkrijgbaar. Deze grote broodtrommel van Rosti Mepal is geschikt voor maximaal 8 boterhammen. Hij is voorzien van een afdichtring die de inhoud altijd lekker vers houdt en een divider, waarmee etenswaren eenvoudig van elkaar kunnen worden gescheiden. Neem vanaf nu dus uw eigen lunch mee in deze broodtrommel. Dat is niet alleen goedkoop, maar ook lekker en gezond!

 

Recensie:
Wanneer wij een dagje weg gaan, nemen wij altijd onze eigen boterhammen mee. Om geen geplette broodjes te hoeven eten, stop ik deze altijd in een broodtrommel. Nou ja, het komt er altijd op neer dat ik met twee broodtrommels loop, aangezien ik aan één exemplaar niet voldoende heb. Dat moet toch anders kunnen, bedacht ik mij keer op keer. Dus eindelijk maar eens de stap gezet om op zoek te gaan naar een praktische, maar ruime broodtrommel. Omdat mijn dochter lunchboxen van Rosti Mepal heeft én deze erg goed bevallen, besluit ik eens een bezoekje te brengen aan de webwinkel van Rosti Mepal.

Overzichtelijke webwinkel Rosti Mepal

Rosti Mepal Lunchbox Take A break large aqua broodtrommelZodra ik op de homepage van de webshop van Rosti Mepal kom, valt me op dat deze erg overzichtelijk is ingedeeld. Direct kun je de belangrijkste categorieën raadplegen: bewaren, bereiden, serveren, servies, naar school, To Go, kinderservies, onderdelen en keukentextiel.
Ik besluit dus direct naar het To Go assortiment te gaan, hopend dat ik daar vindt wat ik zoek. Dat blijkt al snel het geval. Ik tref een Lunchbox Take A Break Large aan: een broodtrommel die geschikt is voor maar liefst acht boterhammen!

 

Rosti Mepal Lunchbox Take A Break Large

Ideaal zo’n grote broodtrommel waar ik maar liefst acht boterhammen in kwijt kan. Praktisch is dat Rosti mepal lunchbox take a break large aqua 8 boterhammen broodtrommeler ook een schotje bijgeleverd wordt, zodat je twee verschillende soorten beleg bijvoorbeeld ook nog eens kunt scheiden. Al snel ben ik overtuigd dat dit de lunchbox moet worden die in het vervolg meegaat tijdens onze uitstapjes. Nu alleen nog even een kleur kiezen. Ik besluit de Rosti Mepal Take A Break Large Aqua te nemen, maar had ook kunnen kiezen voor Eos Lime, Pink, Violet, Wit, Silver of Zwart.
De bestelling wordt vlot en goed verpakt geleverd en dan is het afwachten tot het moment dat ik deze Lunchbox kan testen. 

 

Onze ervaring

Inmiddels hebben wij diverse uitjes achter de rug en ik ben erg tevreden over deze Rosti Mepal Lunchbox Take A Break Large. Zo verpak ik moeiteloos acht boterhammen in deze broodtrommel. Wanneer er verschillende soorten beleg mee gaan, gebruik ik het tussenschotje. Ideaal dat je zelf kunt bepalen waar je deze plaatst. Maar zonder dit schotje werkt de broodtrommel ook prima. Zes krentenbollen en een paar koekrepen blijken ook met gemak in deze Rosti Mepal Lunchbox Take A Break Large te gaan. Groot genoeg voor onze dagjes uit, stevige kwaliteit en kan in het bovenste rek van de vaatwasser gereinigd worden.

Rosti Mepal Lunchbox Take A Break Large

twitterbutton.nl