Rozengeur en zonneschijn: een chicklit vol geheimen en humor

Rozengeur en zonneschijnSophie Wells werkt als fotografe in de populaire badplaats St Carys. Ze heeft besloten dat ze niet meer aan een relatie gaat beginnen. Dat is in het verleden al bijna fataal afgelopen en dat wil ze niemand meer aandoen. Wanneer ze Josh Strachan ontmoet, de nieuwe eigenaar van het gezellige chique hotel Mariscombe House, voelt ze – tegen haar zin – een onmiskenbare aantrekkingskracht.
Toch houdt ze koppig vol met afwijzen, hoe vaak Josh haar ook mee uitvraagt. Waarom moet juist hij haar dan betrappen op skinnydippen? In de loop van de zomer wordt Sophie stapelverliefd op Josh en hij op haar, maar kan Sophie haar verleden opzijzetten?

 

 

 

Recensie:
De boeken van Jill Mansell zijn eigenlijk altijd een succes. Heerlijk leesvoer waar je niet over na hoeft te denken. In Rozengeur en Zonneschijn leer je Sophie Wells kennen. Een leuke spontane vrouw, totdat ze in de nabijheid komt van een man die haar wel ziet zitten. Sophie heeft namelijk voor eens en altijd de mannen afgezworen. Geen relatie en dat bevalt haar prima… Maar dan komt Josh Strachan haar leven binnen wandelen. Hij is de nieuwe eigenaar van een chique hotel in St. Carys.

Sophie voelt zich aangetrokken tot Josh, maar blijft bij haar standpunt: geen mannen meer voor haar! Waarom ze geen relatie wil blijft langere tijd geheim, zeker voor Josh.
Josh laat zich echter niet zomaar afpoeieren en probeert achter het geheim van Sophie te komen.

Het geheim van Sophie is niet het enige goedbewaarde geheim in de zonnige badplaats. Al snel blijkt dat er meer mensen zijn in St. Carys die een dele van hun leven liever verborgen houden. Natuurlijk ontbreken de diverse ontluikende liefdes ook niet. Heerlijk genieten van een flinke dosis liefde en sappige verhalen.

Rozengeur en Zonneschijn is vlot geschreven, uiteraard met een flinke dosis humor. De personages en het verhaal zijn goed uitgewerkt en hebben verrassende elementen in zich. Het verhaal speelt grotendeels af in de zonnige badplaats St. Carys, wat maakt dat het een ideaal boek voor de – hopelijk – warme zomer is.

Rozengeur en zonneschijn – Jill Mansell
Chicklit, paperback, 368 pagina’s, Luiting-Sijthoff

twitterbutton.nl