Rupsje Nooitgenoeg Hoe laat is het? [recensie]

Ruspje Nooitgenoeg Hoe laat is het Eric Carle Gottmer recensie review leren klokkijken wijzers tijd dieren vroeg laat dag klok verzetten kartonboek kleur oefenen aanrader genieten baby- peuterboekjes

Rupsje Nooitgenoeg Hoe laat is het Eric Carle Gottmer recensie review leren klokkijken wijzers tijd dieren vroeg laat dag klok verzetten kartonboek kleur oefenen aanrader genieten baby- peuterboekjesHoe laat is Rupsje Nooitgenoeg wakker?
Rupsje Nooitgenoeg wordt om 7 uur wakker en de kikker eet om 1 uur zijn lunch. En hoe laat moet het kleine beertje naar bed? Die tijdstippen staan allemaal in dit boek. Peuters kunnen ook nog eens zelf de wijzers van het klokje in het achterplaat in de juiste stand draaien. Zo weten ze precies wat alle dieren aan het doen zijn, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat.

 

 

 

 

Recensie:
Rupsje Nooitgenoeg blijft natuurlijk een pareltje onder de baby- en peuterboekjes! Maar nu kunnen kinderen op speelse wijze leren klok kijken en spelen met de tijd. Rupsje Nooitgenoeg Hoe laat is het?  laat zien wat de dieren allemaal doen gedurende een dag én heeft een klok om zelf te verzetten. Kijk je met ons mee?

Rupsje Nooitgenoeg Hoe laat is het?

Rupsje Nooitgenoeg Hoe laat is het Eric Carle Gottmer recensie review leren klokkijken wijzers tijd dieren vroeg laat dag klok verzetten kartonboek kleur oefenen aanrader genieten baby- peuterboekjesEen stevig kartonboek met uit de pagina’s een halfronde hap. Dit is er uiteraard voor zodat je altijd goed zicht op de klok hebt en de wijzer kunt draaien. Het boekje heeft op elke linkerpagina een korte tekst. Daarin staat wat een dier doet om welke tijd. De tijd staat aangegeven in een andere kleur. Een voorbeeld van de klok zie je en als opdracht waar je de kleine wijzer en waar de grote wijzer moet komen te staan. Aan de hand van de afgebeelde klok kunnen kinderen zelf zien of ze de wijzers op de juiste plek hebben neergezet.

Rupsje Nooitgenoeg Hoe laat is het?  leert kinderen de hele uren en het verschil tussen de kleine en de grote wijzer. Maar ook wanneer je kindje groter wordt en verder gaat met leren klokkijken, kun je de klok uit dit boek natuurlijk goed gebruiken om te oefenen.

Absoluut een aanrader om heel erg lang van te genieten!

Bekijk op Bol.com logoRupsje Nooitgenoeg Hoe laat is het? – Eric Carle
Baby- & Peuterboekjes, kartonboekje, 16 pagina’s, Gottmer