SES Mega Bubble: Maakt jij de grootste zeepbel?

SES Mega BubblePlop. Daar spat er weer eentje uit elkaar. Wie heeft er als kind niet met bellenblaas gespeeld? Want… wat is er nu leuker om ontelbaar veel grote bellen te produceren. Nieuw van SES Creative is Mega Bubbles. Hiermee maken kinderen (en… hun ouders waarschijnlijk) de mooiste creaties! Niet van die kleintjes, maar megacoole bubbles! Een bel maken van een meter doorsnee? Met Mega Bubbles kan het! Goede bellenblaas is natuurlijk wel een vereiste. En… de laboranten van SES Creative is dat gelukt! Ze zijn er een jaar mee bezig geweest, maar met deze geheime receptuur is succes gegarandeerd!

 

 

Recensie:
Bellenblazen is bij vele kinderen favoriet, maar we willen allemaal toch het liefst zo’n groot mogelijk bel. Daar belooft SES Mega Bubble voor te zorgen, dus dat willen we dolgraag testen. Het testteam wil dolgraag Mega Bubbles maken, dus het wordt mij niet in dank afgenomen als ik zeg dat het met de storm niet zo’n goed idee is. We wachten dus tot de weersomstandigheden beter zijn, maar dan kunnen we eindelijk lekker de SES Mega Bubble gaan uitproberen.

SES Mega Bubble

De inhoud van de doos spreekt eigenlijk voor zich: een flesje Mega Bubble sop, een bakje om de sop in te schenken en twee stokjes die door een touw aan elkaar verbonden zijn. Het gaat hier om een dubbel touwtje, dat – als je de stokjes uit elkaar haalt – een soort driehoek vormt. Onderaan het touwtje bungelt een metalen ring, die zorgt dat het touw mooi open gaat staan en makkelijk in het sop te dopen is. We gaan dus snel naar buiten, gieten zeepsop in het bakje en dopen de ring en vervolgens het touwtje in het sop. Daarna is het een kwestie van de touwtjes eruit halen en de stokjes voorzichtig uit elkaar trekken. Loop langzaam achteruit en er vormt zich een mooie, grote bel. 

SES Mega Bubble SES Mega Bubbles reuze bellen

Oefening baart kunst

Eerlijk toegeven, het is even oefenen, maar al snel hebben we de slag te pakken. De truc blijkt vooral dat je echt niet te snel de stokjes uit elkaar moet trekken. Nu we weten hoe het werkt, gaan we de uitdaging aan en proberen de mooiste bellen te maken. Door de stokjes wat uit en naar elkaar toe te bewegen, krijg je de meest bijzondere vormen. Op de foto’s zie je een aantal van onze creaties. Wanneer er zonlicht op de bellen schijnt, komen ook de mooiste kleuren tevoorschijn.

Navulling

We hebben al snel door dat een flesje SES Mega Bubble sop er snel door heen gaat. Niet dat er zo weinig in zit hoor, maar als je eenmaal bezig bent werkt het wel een beetje verslavend. Want je wil steeds groter, steeds mooier en steeds andere vormen uitproberen. En dan heb ik het niet alleen over de kinderen, want ook voor volwassenen is dit superleuk om te doen. Ga de strijd aan met je familie en kijk wie de grootste, mooiste of gekste bel weet te maken!
Gelukkig is er ook een fles navulling verkrijgbaar. Die gaan wij dan ook maar snel halen, want het SES Mega Bubble sop gaat hier erg hard.

Genoeg geoefend? Doe dan mee aan de wedstrijd!

Enthousiast geworden? Haal dan snel SES Mega Bubble in huis en oefen tot je de mooiste bellen hebt. Zorg dat iemand jouw resultaten op de gevoelige plaat legt, dan maak je ook nog kans op mooie prijzen. Ga daarvoor naar de website van SES en upload je foto of filmpje. Dit kan tot en met 16 juni 2015 en op 18 juni wordt dan de winnaar van een prachtig prijzenpakket bekend gemaakt. 

SES Mega Bubble – SES Creative

twitterbutton.nl