SES Tape Fashion: Maak je eigen tas met ductape!

SES Tape Fashion Tas maken met ductape knutselen

 

 

SES Tape Fashion
Met verschillende rollen ductape maak je een hippe tas en portemonnee. Inclusief instructies en handige plakpatronen.

 

 

 

Recensie:
Ik heb in huis een dochter die dol is op tassen. Vooral als ze net een beetje anders zijn dan anders. Dus toen ik de SES Tape Fashion in de winkel zag liggen, moest ik deze wel gewoon meenemen. Zo’n hippe zelfgemaakte tas wilde mijn dame wel. Dus aan de slag met dit pakket.

SES Tape Fashion

Een knutselset om een eigen tas en bijpassende portemonnee te maken. Het materiaal is erg leuk en origineel, namelijk ductape. Uiteraard wel ductape met een vrolijk printje. SES Tape Fashion is een compleet pakket: alles wat je nodig hebt aan materiaal is aanwezig in de verpakking. Wanneer je alles uit de doos haalt zie je dat er zes rollen ductape in zitten, waarvan twee brede rollen en de rest smal tape. Qua kleuren heb je roze, zwart, blauw en rood. Op de voorkant van de doos is de hoofdkleur roze, maar omdat mijn dochter een wat stoerdere variant wilde, koos zij voor het zwart met witte stippen tape.

Patroon

SES tape fashion knutselen met ductape ducttape zelf maken DIYIn de verpakking van SES Tape Fashion tref je een groot opgevouwen papier aan waarop keurig de patronen staan afgebeeld. Het grootste gedeelte is voor de basis van de tas. Deze knip je uit en daarover plak je gewoon repen tape. Onder aan deze recensie zie je ook een instructiefilm. Wij hebben dezelfde basis gevolgd, allen wij hebben als hoofdkleur geen roze gebruikt, maar zwart met witte stippen. Omdat de tape uitgemeten is aan de hand van het patroon zoals op de doos staat afgebeeld, hadden wij niet genoeg zwart met witte stippen tape. Dit hebben wij opgelost door de binnenzijde deels te bekleden met zwarte ductape die we gewoon in huis hadden. Als je een ander patroon maakt, kun je dus te kort komen om je patroon af te maken, maar de hoeveelheid tape die in het pakket zit, is meer dan voldoende. Wij hebben twee smalle rolletjes rood helemaal niet gebruikt, iets minder dan één rolletje blauw tape over en van de roze ductape hebben wij ook nog een aardige hoeveelheid over. Wij hebben zowel de portemonnee als de tas gemaakt.

Tas die tegen een stootje kan

We weten allemaal wel dat ductape erg sterk is: deze tas kan dan ook wel tegen een stootje. Bovendien is het materiaal ook bestand tegen nat worden, dus een regenbui of een lekkende beker is geen probleem voor deze tas. De tas is groot genoeg voor een broodtrommel en één of twee bekers drinken. Ideaal om mee te nemen naar school dus.
Voor alle jongens en meiden die dol zijn op knutselen en/of tassen, een ideaal product om zo zelf je eigen, persoonlijke SES Tape Fashion tas te maken!

SES Tape Fashion

twitterbutton.nl