Slipperwereld: de webwinkel voor de zomer! [recensie]

Slipperwereld webwinkel slippers zomer accessoires gadgetsWij worden er altijd blij van, op blote voeten naar buiten. Met de prachtige collectie slippers die Slipperwereld in haar assortiment heeft, kun je gerust gezien worden. En we hebben weer een modieuze collectie slippers naar Nederland weten te halen, met bekende en nieuwe merken.

Bij Slipperwereld vindt u merken als Gaastra, Ipanema, Donchoo of onze nieuwe merken Grendha en Zaxy. Merken die kwaliteit bieden, maar vooral ook prachtige dessins en geweldig draagcomfort. Bezoek ook even de stoere collectie aan UV (zwem)kleding. Onmisbaar als u naar de zon gaat.

 

Recensie:
Heerlijke zomerse temperaturen en wat is er dan lekkerder dan blote voeten? Voor de momenten buitenshuis zijn een paar slippers dan ideaal. Snel aan te trekken, lekker fris en dankzij het veelzijdige aanbod van Slipperwereld kun je altijd wel een slipper die bij jou past vinden.

Slipperwereld

Slipperwereld slippers zomergadgets accessoiresZodra ik een bezoek breng aan de webwinkel Slipperwereld zie ik al snel dat de naam de lading eigenlijk niet helemaal dekt. Slipperwereld heeft namelijk niet alleen slippers in het assortiment, maar ook tal van andere zomerse accessoires. Waterschoenen, UV (zwem)kleding, zonnebrillen, tassen, drijfmiddelen en zomergadgets bijvoorbeeld zijn hier ook te koop.
Ik besluit eens op zoek te gaan naar een paar slippers voor mijn dochter. Al snel zie ik een vrolijk paar van Brunotti. Een voetbed met veel kleurtjes en een leuke bloem in het midden van de bandjes. Hup in het winkelmandje en bestellen maar.
Slipperwereld heeft verschillende tarieven voor de verzendkosten, welke afhankelijk zijn van het gewicht en het soort verzending (brievenbuspost of pakketpost).

Ontvangst van het pakketje

De verzending van Slipperwereld is snel en dus konden wij al snel genieten van onze bestelling. De Brunotti slippers waren een verrassing voor mijn dochter, dus het kwam goed uit toen ik zag dat het pakketje fleurig was ingepakt in oranje papier met een paar leuke sterren. Bij het uitpakken bleek al snel dat de slippers goedgekeurd waren en gelukkig waren ze ook in de juiste maat besteld, dus ze kon direct aan de wandel op haar nieuwe zomerse slippers.

Cadeaubonnen

Wil je iemand wel een zomers cadeau doen, maar weet je niet precies wat? Of twijfel je over de juiste maat? Dan is het goed te weten dat Slipperwereld ook cadeaubonnen in het assortiment heeft zitten. Je kunt deze aanschaffen met een waarde van € 5,00 tot € 50,00. Voor elke beurs is er dus wel een cadeaubon te vinden.

Slipperwereld

twitterbutton.nl