Smult: Het tijdschrift van Smulweb.nl [recensie + winactie=verlopen]

Smult smulweb tijdschrift kooktijdschrift recensie review smulweb kerstbox winactie recepten boordevol informatieve artikelen kooktijdschrift kookboek feestdagen kokkerellen boodschappenstress receptenstress jaarabonnement Smult winnen winactie recensieSmult is hét kooktijdschrift van smulweb.nl. Met lekkere en maakbare recepten voor thuiskoks. Recepten om uit te pakken op een feestje, maar ook bewuste recepten voor elke dag. Het blad verschijnt 4x per jaar en zorgt met ruim 55 recepten in elk nummer voor een seizoen lang kookinspiratie! Zo staat Smult 10 helemaal in het teken van de feestdagen.

 

 

 

 

 

 

Recensie:
Een cadeautje in de brievenbus, dat is Smult!
Voor iedereen die dol is op koken en nieuwe recepten uitproberen, is dit tijdschrift echt genieten geblazen. Boordevol lekkere recepten en uiteraard staat het huidige nummer boordevol ideeën voor de feestdagen! Dat het tiende nummer nu verkrijgbaar is, wordt overigens ook nog eens gevierd met een extra jubileumspecial. In deze special vindt je de 40 lekkerste recepten uit de voorgaande nummers! En dat terwijl je in deze tiende editie al 55 feestelijke recepten kunt vinden voor de komende Kerstdagen!

Smult smulweb tijdschrift kooktijdschrift recensie review smulweb kerstbox winactie recepten boordevol informatieve artikelen kooktijdschrift kookboek feestdagen kokkerellen boodschappenstress receptenstress jaarabonnement Smult Smult!

Grootste voordeel van Smult vind ik de hoeveelheid recepten. Het tijdschrift staat boordevol recepten, waardoor het echt een soort kookboek in tijdschriftformaat is geworden. Tussendoor is er ook ruimte voor wat informatieve artikelen, maar de recepten voeren toch de boventoon en dat vind ik persoonlijk een groot pluspunt. Daar gaat het jou als hobbykok tenslotte om!
Wil je tijdens de feestdagen heerlijk gaan kokkerellen, dan vindt je in dit kooktijdschrift absoluut voor elke gang het perfecte recept. Maar het kan nog veel eenvoudiger…

Smult Kerstmenu

Voor iedereen die wel met een uitgebalanceerd menu voor de dag wil komen, maar geen stress wil wat betreft de menukeuze, is wellicht geholpen met deze ideale oplossing: de Smulweb Kerstbox! Kies je hoofdgerecht (wildzwijnfilet of entrecote) en geef door voor hoeveel personen jij wilt koken (4 t/m 10 personen). Kies als bezorgdatum 23 of 24 december en een dag voor de levering, krijg je bericht hoe laat je de Smulweb Kerstbox kunt verwachten. Geen receptenstress en geen boodschappenstress. Lijkt het je wat? Ga dan snel naar smulweb.nl/kerstbox.

Smult
Kooktijdschrift, verschijnt 4x per jaar

*** Deze winactie is afgelopen ***

Esther Hayema mag een jaar lang genieten van Smult!

Winactie

Is Smult het tijdschrift voor jou? Dan hebben wij leuk nieuws!
Wij mogen namens Smult namelijk een jaarabonnement op dit tijdschrift weggeven! 

Smult smulweb tijdschrift kooktijdschrift recensie review smulweb kerstbox winactie recepten boordevol informatieve artikelen kooktijdschrift kookboek feestdagen kokkerellen boodschappenstress receptenstress jaarabonnement SmultWat moet je doen om kans te maken:
– Like WijTestenHet.nl
– Like & Deel dit bericht
– Geef in een reactie onder het Facebook-bericht aan waarom je kans wilt maken op de prijs.

Meedoen kan t/m 27 december.
De winnaar wordt via de website en Facebook bekend gemaakt.