SNOR chocolade: Dat zit wel Snor!

SNOR chocolade wereld van snor
Melkchocola in een prachtig jasje. 100% lekker en 100% mooi.
Met als boodschap: Bedankt, Relax of Hoera!
En als je die boodschap niet vindt passen, schrijf je op de achterkant van de ingestoken kaart toch gewoon wat je zelf wil?
Lekker hoor.

 

 

Recensie:
SNOR chocolade: een luxe reep chocolade, ideaal om aan iemand cadeau te geven. Dan ben je bij De Wereld van Snor aan het goede adres. Met deze grote SNOR melkchocoladereep van 200 gram kun je voor de dag komen. Met ene kort, maar krachtige boodschap: Bedankt, Hoera of Relax. Maar het leukste is dat je zelf een woord of naam kunt plaatsen op de verpakking.

Praktische verpakking

De SNOR chocolade zit verpakt in een kartonnen doosje dat je eenvoudig kunt openen. Zodra je dat doet, zie je dat er naast de reep chocolade er ook een kartonnen strip in zit. Hierop staat de tekst die jij gekozen hebt. Maar als je deze strip omdraait, zie je opeens dat er een ruitjesdessin op staat, maar waar geen tekst gedrukt is. In de ruitjes kun jij je eigen tekst schrijven. Maximaal negen letters lang, of – als je meerdere letters naast elkaar plaatst – iets meer. Zo kon ik deze reep voor even omdopen in een echte WijTestenHet.nl chocoladereep!

 

SNOR chocolade wereld van snor
Deze originele verpakking en het feit dat dit een lekkere dikke reep chocolade is, zorgt ervoor dat SNOR chocolade een prima cadeau is om iemand mee te verrassen.

SNOR chocolade hoera bedankt relax

De smaak

Tja, en hoe leuk de verpakking ook is: uiteindelijk willen we maar één ding weten. En dat is hoe de chocolade smaakt! Nou, dat hebben wij uiteraard ook even getest. Over de smaak zijn we het unaniem eens: lekker romige melkchocolade! En daar zit eigenlijk maar één nadeel aan… Het is zo op!

Goed om te weten is dat de chocolade UTZ gecertificeerd is. Vooralsnog is de SNOR chocolade alleen verkrijgbaar in melkchocolade, maar de kans is groot dat in de toekomst daar andere smaken aan het assortiment worden toegevoegd.

SNOR chocolade – De wereld van Snor

twitterbutton.nl