Somethink completely different

somethink completely different mwah BIS publishers one-liners quotesDe creatieve taalvondsten van de Rotterdamse taalkunstenaar Mwah worden nu ook toegankelijk voor een internationaal, Engelstalig publiek. De in Amsterdam gevestigde Engelstalige uitgeverij BIS Publishers was zo gecharmeerd van de Nederlandse editie Wie dit leest is te gek, dat ze de Rotterdammer hebben gevraagd om een Engelstalige versie. Nu is er Somethink completely different en kunnen liefhebbers uit de hele wereld genieten van Mwah’s slimme taalvondsten.

 

Recensie:
Persoonlijk vind ik het heerlijk om te spelen met taal en kan ik genieten van anderen die dat ook doen. De Nederlandse wie dit leest is te gek ken ik niet, maar de Engelse variant kreeg ik van BIS Publishers thuisgestuurd. Somethink completly different bevat meer dan 100 one-liners. Grappig en inspirerend. Vol enthousiasme sla ik Somethink Completely different open.

Somethink completely different

Het boekje is in zijn geheel zwart wit qua vormgeving. Witte achtergrond met zwarte letters of juist andersom. Op elke pagina staat een zin dat zet tot nadenken. Er liggen steeds twee verschillende kleuren pagina’s naast elkaar, wat maakt dat beide one-liners in het oog springen.
Mwah weet in het Engels ook scherpe teksten te plaatsen, die afwisselend grappig, of inspirerend zijn. Sommige one-liners zetten je weer aan het denken, wat het boek alleen maar ten goede komt. Je weet nooit wat er op de volgende pagina komt en er zit voor ieder wat wils bij.

Zomaar een paar voorbeelden

Be as crazy as you normally are.
You are yourself like no other.
Even if you can’t spell history, you can write it.
Do you have a question, or would you like an answer?

One-liners om te delen

Somethink completely different bevat goede one-liners die in je gedachte zullen blijven ronddwalen. Wachtend op een passend moment, waarmee je ze kunt delen met anderen. Het compacte boekje pak je er snel even bij en leent zich ook prima om in een groep te bekijken en bespreken. Het daagt je uit om ook op zoek te gaan naar leuke of inspirerende teksten.
Voor iedereen die dol is op quotes, is somethink completely different een geweldig cadeautje! 

Somethink completely different – Mwah
Engelse boeken, hardcover, 112 pagina’s. BIS Publishers

twitterbutton.nl