Spekkie en Sproet: Oma vermist [recensie]

Spekkie en Sproet: Oma vermist Vivian den Hollander Ploegsma recensie review

Spekkie en Sproet: Oma vermist Vivian den Hollander Ploegsma recensie review Spekkie en Sproet: Oma vermist
De oma van Spekkie is Jarig. Ze geeft een groot feest in het museum waar ze vroeger werkte. Maar oma is daar niet alleen om feest te vieren. Ze is ook iets op het spoor, en ze vraagt of Spekkie haar wil helpen. Dan is oma ineens verdwenen. Werd ze nou meegenomen…? Hoog tijd voor Spekkie en Sproet om in actie te komen!

 

 

 

 

Recensie:
Vrolijk boek om te zien met alle versieringen van de verjaardag, ook zie je dat het niet zomaar een gewone verjaardag is.

Spekkie en Sproet: Oma vermist

Spekkie en Sproet: Oma vermist Vivian den Hollander Ploegsma recensie review De oma van Spekkie viert haar verjaardag in het museum waar ze vroeger heeft gewerkt. Maar tijdens het grote feest ziet ze dat haar oma wordt meegenomen door twee mannen. Zou dat iets te maken hebben met datgene waar oma onderzoek naar doet? Ze gaat op onderzoek uit en vraagt haar beste vriend Sproet om haar te helpen. Ze halen alles uit de kast om haar te vinden.

Wij vonden het een spannend boek, je word echt meegenomen in de zoektocht naar oma. Mijn zoon kwam tijdens het verhaal ook zelf met ideeën hoe Spekkie en Sproet oma sneller konden vinden. Ik vond dat erg leuk om te zien dat hij toch echt over het verhaal nadenkt. Wij vinden het een echte aanrader.

Het is ook een erg leuk boek om zelf te lezen voor de wat oudere kindjes, die het zelf lezen al goed onder de knie hebben.

Spekkie en Sproet: Oma vermist – Vivian den Hollander
Zelf Lezen, hardcover, 104 pagina’s, Ploegsma

Meer lezen over Spekkie en Sproet? Bekijk alle boeken op Bol.com >>>