Stabilo Easy Original

stabilo Easy Original rechthandig linkshandig rollerball vulpen pen pengreepDe ergonomische rollerball die schrijft als een vulpen. Alle voordelen van een vulpen en rollerball samengebracht in één unieke pen. Gripzone, gemaakt van antislip materiaal met een precieze plaats voor iedere vinger door de aangebrachte uitsparingen. Het resultaat: een comfortabele en plezierige ligging in de schrijfhand. Vloeiend schrijven met voortdurende kwaliteit; elke navulling geeft weer een nieuwe schrijfpunt. Verkrijgbaar in twee uitvoeringen: voor rechtshandigen of voor linkshandigen. Een rollerball schrijfpunt met medium schrijfbreedte (0.5mm). Navulbaar. Blauwe inkt is uitwisbaar met iedere inktwisser.

 

 

 

Recensie:
De Stabilo Easy Original wil mijn dochter wel uitproberen. Eenmaal uitgepakt begint ze te schrijven en vanaf dat moment is het haar lievelingspen. Want zo zegt ze zelf: “Mama, deze schrijft echt super lekker! Dat moet je er echt in zetten hoor!” Nou, bij deze dan.

Stabilo Easy Original

Zelf heb ik uiteraard ook in een onbewaakt ogenblik deze Stabilo Easy Original geprobeerd en ik ben het helemaal eens met mijn dochter. Door de uitsparingen voor je vingers én het zachte materiaal, ligt de pen heerlijk in de hand. Het schrijven gaat vloeiend met de rollerball schrijfpunt. De tekst die je schrijft lijkt met een vulpen geschreven te zijn, wat direct een nette indruk achter laat. Prettig om te weten is dat – mocht de pen leeg zijn – je er zo weer een nieuwe vulling in plaatst. De inkt is tevens uitwisbaar met een inktwisser, ongeacht merk. Kijk dat is nou eens praktisch!

Gripzone met uitsparingen

Stabilo Easy Original rechthandig linkshandig rollerball vulpen pen pengreepDe speciale gripzone op de pen heeft speciale uitsparingen voor de vingers. Dit zorgt er voor dat je automatisch de juiste pengreep hanteert, dus het is erg praktisch om te gebruiken bij kinderen. Zo leren ze de juiste pengreep eigenlijk automatisch aan en slijt deze gewoonte r vanzelf in. Door deze speciale gripzone zijn er twee versies van de Stabilo Easy Original verkrijgbaar: voor links- en voor rechtshandigen. Let hierbij dus op bij een aankoop! Op elke verpakking staat dit overigens duidelijk aangegeven. Er zijn diverse kleuren Stabilo Easy Original verkrijgbaar. Wanneer je er meer hebt, kun je zelfs je eigen Stabilo Easy Original maken. De delen zijn onderling namelijk uitwisselbaar, dus zo kun je tot een unieke kleurcombinatie komen.

Pen met eigen naam

De Stabilo Easy Original heeft ook een uitsparing voor een klein etiketje waar je jouw naam op kunt schrijven. Uiteraard wordt dit etiketje meegeleverd in de verpakking. Zo kan niemand zich meer vergissen en is altijd te zien van wie de pen is.

De Stabilo Easy Original is een zeer fijne pen om mee te (leren) schrijven. Zeker voor kinderen die moeite hebben met de juiste pengreep is de Stabilo Easy Original een prima keuze!

Stabilo Easy Original
Links- en Rechtshandig

twitterbutton.nl