Stabilo Pen 68 Giftpack met Winter kleurboek [recensie]

Stabilo Pen 68 giftpack 18 viltstiften stiften kleuren tekenen uitdrogen dop kleurboek winter cadeauverpakking cadeau heldere intense kleuren prettig hand lijnen grote vlakken recensie review

Stabilo Pen 68 giftpack 18 viltstiften stiften kleuren tekenen uitdrogen dop kleurboek winter cadeauverpakking cadeau heldere intense kleuren prettig hand lijnen grote vlakken recensie reviewDe STABILO Pen 68 is het basis gereedschap voor alle aspirant tekenaars. Voor iedereen die houdt van tekenen en kleuren met intense kleuren. Nu in winters Giftpack inclusief kleurboek.
– Hoge kwaliteit viltstift met intense kleuren
– Voor lijnen en grote vlakken
– Robuuste ronde punt, schrijfbreedte ca. 1 mm
– Drukbestendige punt
– Geurloze inkt op waterbasis
– Geventileerde dop
– Kan tot 24 uur zonder dop, zonder uit te drogen
– Los verkrijgbaar in 46 kleuren

 

 

Recensie:
Mijn dochter is direct enthousiast wanneer ze de set Stabilo Pen 68 ziet. Ze kent deze stiften via school en weet mij te vertellen dat de kleuren heel erg mooi zijn en je er supergoed mee kan kleuren. Ik ben nieuwsgierig geworden en ga direct aan de slag met deze vilstiften, mijn dochter kleurt gezellig met mij mee. Al snel ben ik overtuigd van de Stabilo Pen 68 Giftpack. Dit is een perfect cadeau voor kinderen én volwassenen die dol zijn op kleuren!

Stabilo Pen 68 Giftpack

De Stabilo Pen 68 is zowel los te koop als in verschillende sets. Maar deze Stabilo Pen68 Giftpack met een winters kleurboekje is in deze tijd van het jaar natuurlijk ontzettend leuk om te geven. Kan de ontvanger direct aan de slag met de leuke winterse kleurplaten! In deze cadeauverpakking zitten 18 schitterende kleuren.

 Stabilo Pen 68 giftpack 18 viltstiften stiften kleuren tekenen uitdrogen dop kleurboek winter cadeauverpakking cadeau heldere intense kleuren prettig hand lijnen grote vlakken recensie reviewDe Stabilo Pen 68 ligt lekker in de hand tijdens het kleuren. De kleuren zijn inderdaad erg mooi: heel helder en intens. Dit maakt je kleurplaten of tekeningen nog sprekender. De punt leent zich prima voor dunne, strakke lijnen maar de stift is ook prettig om grotere vlakken in te kleuren. Wanneer kinderen de Stabilo Pen 68 gebruiken is het prettig om te weten dat deze stiften een drukbestendige punt hebben. Dus geen ingedrukte of halfgespleten punten meer! Ook handig om te weten is dat de Stabilo Pen68 enige tijd kan overleven zonder dop. Deze stift overleeft 24 uur lang zonder dop, zonder uit te drogen. Altijd fijn om te weten. Wat mij opvalt is dat de dop goed op de stift blijft zitten, ook in een etui. Wij hebben nog wel eens vilstiften in huis waarvan de dop een eigen leven gaat leiden in een etui. Met als gevolg dus uitgedroogde exemplaren. De dop van de Stabilo Pen 68 kent dit probleem dus niet.

Los verkrijgbaar

Iedereen die graag kleurt, weet dat bepaalde kleuren sneller op zijn dan andere kleuren. Het is dan praktisch om te weten dat de kleuren ook los verkrijgbaar zijn. Zo hoef je niet direct een complete set aan te schaffen. De Stabilo Pen68 is verkrijgbaar in 46 verschillende kleuren.

De Stabilo Pen 68 Giftpack is algemeen verkrijgbaar bij de kantoorvakhandels tot medio februari. Maar let op: op = op!

Stabilo Pen 68 eenvoudig online kopen?
Kijk hier voor het assortiment bij Bol.com >>>