Starbucks Discoveries Cappuccino [recensie]

Starbucks Discoveries Cappuccino #chillmoment

 

 

Starbucks Discoveries Cappuccino
Geïnspireerd op het alom bekende Starbucks Cappuccino recept, onthult deze delicate mix van de authentieke Starbucks Espresso Roast met melk een intense smaak met een vleugje cacao.

 

Recensie:
Dit keer een product dat ik kan testen via The Insiders. Eerder kon je al mijn recensie lezen over de Skinny Latte, nu is het de beurt aan deze chilled cappuccino. Bovendien kan ik nu al verklappen dat we ook nog aandacht zullen besteden aan de Seattle Latte en de Caramel Macchiato. Voorlopig zijn wij dus nog wel even de Starbucks Discoveries aan het ontdekken!

Starbucks Discoveries Cappuccino

Starbucks Discoveries Cappuccino #chillmomentVoor het testen zit het weer gelukkig ook mee. Met lekkere zomerse temperaturen, gaat er een verfrissende Starbucks Discoveries Cappuccino wel in. Benieuwd naar de smaak geniet ik – samen met een vriendin – op het balkon van deze koude lekkernij!
De koffiesmaak is duidelijk aanwezig, maar is wel mild van smaak. Het vleugje cacao kan ik niet ontdekken, maar dat maakt voor de smaakbeleving voor mij niet zo veel uit.

Starbucks Discoveries Cappuccino is verkoelend en romig van smaak. Een luxe verwenmomentje voor tijdens het werk of gewoon als je even jezelf wilt verwennen.
Maar ook als je onderweg bent en nog even door moet, is een Starbucks Discoveries Cappuccino een lekker drankje om jezelf op te peppen!

Handige to-go verpakking

De Starbucks Discoveries Cappuccino zit uiteraard in een echte Starbucks-to-go beker. Er zit een klein rietje bevestigd aan de zijkant van de beker. Schrik niet van het kleine formaat, want wanneer je het rietje uitschuift blijkt het verrassend een stuk langer te zijn. Even door het gaatje prikken van je beker en je bent klaar om te gaan!

Starbucks Discoveries Cappuccino
Verkrijgbaar in supermarkt / tankstation

twitterbutton.nl