Sultana GoodMorning: Test jij deze Sultana ook gratis?

sultana GoodMorning gratis geld terug actie GTA tussendoortje ontbijt reep onderwegSultana GoodMorning zijn smakelijke, knapperige havermoutsticks bedoeld voor die momenten dat je er even niet aan toe bent gekomen om ‘s ochtends voldoende te eten. Doordat ze vol zitten met havermout en granen, zijn ze lekker vullend. Sultana Goodmorning is te vinden in het ontbijtschap en is verkrijgbaar in de 3 smaken: Golden Syrup, Cranberry en Rozijn Kaneel!

 

 

 

Recensie:
Knapperige havermoutsticks die makkelijk zijn om mee te nemen wanneer je niet genoeg tijd had om een goed ontbijt te nuttigen. Hoewel deze situaties eigenlijk hier niet voorkomen, ben ik wel erg nieuwsgierig naar Sultana GoodMorning.

Sultana GoodMorning

Sultana GoodMorning gratis proberen geld terug actie ontbijt lunch tussendoortje Zelf heb ik de Sultana GoodMorning Cranberry in huis en ik ben erg benieuwd hoe deze zal smaken. Wanneer ik ’s middags zin heb in een tussendoortje, pak ik er maar eens een reep bij.
De verpakking heeft een handige opening aan de zijkant, waar je eenvoudig de reep er uit kunt halen. Dat zag ik overigens zelf te laat, toen had ik het hele pak al open aan de bovenkant… Maar nu ik dit weet, vind ik het wel een praktische oplossing.

De reep bestaat uit eigenlijk twee dunnere repen die aan elkaar zitten. Deze kun je eenvoudig door midden breken, zodat je makkelijk het met iemand kunt delen. Of een gedeelte voor een later moment bewaren natuurlijk. Sultana GoodMorning is inderdaad lekker knapperig en de cranberry’s geven het geheel een lekkere frisse smaak. De smaak is prima, ik had zo beide reepjes op. Want de reep was veel te lekker om een andere helft voor later te bewaren.

Gratis Sultana GoodMorning proberen?

Wil jij ook wel eens Sultana GoodMorning testen? Dat kan! Wanneer je naar de winkel gaat en een speciale actie-verpakking koopt (herkenbaar aan de blauwe balk met tekst: Probeer nu Gratis). Wanneer je de actieverpakking aan de handige opening aan de zijkant opent, zie je daar een speciale code staan. Met deze code en de kassabon, kun je eenvoudig hier je geld terug vragen. Staat de speciale actieverpakking nog niet in de winkel? Wacht rustig af, de actie duurt nog tot en met 31 december 2015.

Heb jij Sultana GoodMorning al geproefd?

Wij zijn erg benieuwd naar wat jullie van Sultana GoodMorning vinden. Welke smaak heb je geproefd en wat vond jij er van?

twitterbutton.nl