Super Sand Creativity Suitcase

Super Sand Creativity Suitcase Goliath Games kinetisch zandMet Super Sand Creativity Suitcase haal je het plezier van zand in huis zonder de troep. Super Sand is namelijk ultrazacht, het droogt niet uit en het is makkelijk te bewerken. Met de bijgeleverde gereedschappen en vormpjes kunnen kinderen vanaf vier jaar er de mooiste kastelen, zandtaartjes en 3D dieren mee maken. Super Sand is gemaakt van  natuurlijke materialen, antibacterieel en glutenvrij. Het is dus niet alleen handig, maar ook schoon en veilig. Door de structuur van het zand is het bovendien samen te kneden en daardoor snel op te ruimen. En ook niet onbelangrijk: Super Sand stimuleert de creativiteit en fijne motoriek van kinderen.

 

Recensie:
Binnen spelen met zand: Het klinkt een beetje gek, maar het kan zonder dat het een troep in huis wordt. Sterker nog, met de Super Sand Creativity Suitcase kun je overal met zand spelen. Super Sand is geen gewoon zand zoals we dat uit de zandbak kennen. Het is heel zacht materiaal dat eenvoudig in allerlei vormen te kneden is. Met de bijgeleverde vormpjes maak je eenvoudig de mooiste kastelen en huizen. Maar met je eigen fantasie maak je net zo makkelijk een kudde dieren of andere spannende voorwerpen of wezens.

Super Sand Creativity Suitcase

Super Sand Creativity Suitcase kinetisch zand Goliath GamesSuper Sand is kinetisch zand. Het voelt zacht aan, is eenvoudig in vorm te kneden en als je eenmaal een mooi bouwwerk hebt gemaakt, blijft het goed staan. De structuur is even wennen aan je handen, maar als je eenmaal aan het kneden bent, komen de ideeën eigenlijk vanzelf. In de Super Sand Creativity Suitcase zit 450 gram Super Sand en vier plastic vormpjes. Deze vormpjes hebben een mooie stenen structuur, zodat je bouwwerken er uit zien als gemetselde huizen of kastelen. De koffer kan tijdens het spelen eenvoudig als ondergrond dienen als je dit wilt, maar is niet noodzakelijk. Wanneer je de boel wilt opruimen, plakken de restjes Super Sand die naast je bouwwerken liggen eenvoudig aan een bol van dit zand. De Super Sand Creativity Suitcase is enorm praktisch voor iedereen die graag op stap gaat met dit speelzand. Alle materialen en het zand heb je altijd bij de hand. Handig als starterset, maar ook prima te gebruiken als aanvulling op eerdere sets van Super Sand.

Onze ervaring

Hier in huis waren we al bekend met het fenomeen Super Sand, maar deze Super Sand Creativity Suitcase werd warm onthaald. Praktisch om alles in op te bergen en om mee te nemen. Het bouwen met Super Sand is niet alleen leuk voor kinderen, het daagt volwassenen ook uit om het eens te proberen. Het is eigenlijk niet te vergelijken met gewoon zand. Persoonlijk vind ik dit nog leuker en uitdagender. Dus ook leuk voor kinderen die niet meer in de zandbak spelen.

Maar die troep…

Eerlijk toegeven, in het begin was ik ook een beetje sceptisch over het “makkelijk opruimen” zoals in de commercial wordt genoemd. Maar eerlijk is eerlijk, het Super Sand opruimen is echt net zo eenvoudig als in de reclame wordt voorgedaan. Doordat het Super Sand aan elkaar hecht, pak je zo alle rommeltjes bij elkaar. Prettig is ook dat je handen er niet vies of plakkerig van worden. Super Sand is eigenlijk echt zo’n product dat je moet ervaren om echt te weten hoe het voelt.

Super Sand Creativity Suitcase – Goliath Games
Vanaf 4 jaar

twitterbutton.nl