Suzie Ruzie in het diepe [recensie]

Suzie Ruzie in het diepe Jaap Robben Gottmer kartonboek Baby- en peuterboek zwemmen zwembad recensie review Suzie Ruzie en het schaartje Suzie Ruzie en de stinkvinger

Suzie Ruzie in het diepe Jaap Robben Gottmer kartonboek Baby- en peuterboek zwemmen zwembad recensie review Suzie en Hond vervelen zich nooit.
In dit boek mag Suzie voor het eerst in het diepe van het zwembad.
En daar is niet iedereen blij mee… Het duurt dan ook niet lang
Voor de badmeester Suzie uit het diepe vist en in het peuterbadje zet.
Maar dan kent hij Suzie Ruzie nog niet!

 

 

 

 

Recensie:
De kaft heeft al een grappige tekening van een meisje wat wordt opgetild aan haar zwembroek. Wat bij ons al snel nieuwsgierigheid opwekte om dit verhaal te gaan lezen.

Suzie Ruzie in het diepe

Suzie mag voor het eerst in het diepe zwembad, en ze heeft er heel veel zin in. Ze loopt iedereen voorbij en wil geen tijd verliezen om te gaan zwemmen. Alles doet ze razend snel en ze plast zelfs tijden het douche. Door het rennen naar het zwembad werd ze al Suzie Ruzie in het diepe Jaap Robben Gottmer kartonboek Baby- en peuterboek zwemmen zwembad recensie review gelijk opgemerkt door badmeester Dikbuik. Maar Suzie sprong al in het water voordat hij haar alle regels van het zwembad had verteld. Ze spetterde de oude omaatjes nat en iedereen zwom uit de baan.

Dan is daar badmeester Dikbuik met en stok met een haak eraan en hij tilt Suzie aan haar zwembroek het diepe zwembad uit en zet haar in het peuterbadje. Maar daar is Suzie het helemaal niet mee eens en doet dan iets waardoor niemand meer op haar zal letten en ze weer terug kan naar het diepe zwembad.

Wat een verschrikkelijk leuk en ook vooral heel grappig boekje. Met hele herkenbare stukjes erin. Op bijna elke bladzijde gebeurt wel weer iets wat weer versterkt word door een grappige tekening. Ze maken het beeld voor onze kinderen van het verhaal echt helemaal compleet. Wij vinden dit echt een aanrader. Het is een kartonboekje waardoor het ook wat meer kan hebben wanneer kleine kinderen het boekje, of de plaatjes, zelf willen bekijken.

Suzie Ruzie in het diepe – Jaap Robben
Baby- en peuterboek, hardcover, 24 pagina’s, Gottmer