Tony Chocolonely Karamel Zeezout [recensie]

Tony Chocolonely Karamel Zeezout melkchocolade stukjes karamel korreltje zeezout chocolade romig combinatie versnapering proef wennen hap lekker kwestie smaak vreemd favoriete smaak persoonlijk vies standaard twist zoek recensie review

Tony Chocolonely Karamel Zeezout melkchocolade stukjes karamel korreltje zeezout chocolade romig combinatie versnapering proef wennen hap lekker kwestie smaak vreemd favoriete smaak persoonlijk vies standaard twist zoek recensie reviewEindelijk ze is er! Het kleine zusje van onze 180 grams reep melkchocolade karamel zeezout! Tony’s melkchocolade zoals je ‘m van ons kent, gevuld met stevige stukjes karamel én een korreltje zeezout.

 

 

 

Recensie:
Chocolade is iets wat ik erg lekker vind, maar soms verrassen sommige smaken je toch. Persoonlijk wist ik niet zo goed wat ik me moest voorstellen van de Tony Chocolonely Karamel Zeezout, maar – dapper als ik ben – offerde ik mijzelf op als proefpersoon 😉

Tony Chocolonely Karamel Zeezout

Ik heb de kleine variant, maar er is ook een grote reep van 180 gram verkrijgbaar van Tony Chocolonely Karamel Zeezout. De melkchocolade is heerlijk romig en in combinatie met de Tony Chocolonely Karamel Zeezout melkchocolade stukjes karamel korreltje zeezout chocolade romig combinatie versnapering proef wennen hap lekker kwestie smaak vreemd favoriete smaak persoonlijk vies standaard twist zoek recensie reviewkaramel heb je een heerlijke versnapering. Het zeezout proef je ook en ik moet eerlijk toegeven dat ik daar wel even aan moest wennen. Bij de eerste hap wist ik niet zo goed of ik dit nu lekker moest vinden of niet… Al snel merkte ik dat het vooral een kwestie van wennen is, want de volgende hapjes keek ik al iets minder vreemd tegen de smaak op.
Het zal niet mijn meest favoriete smaak worden, want persoonlijk heb ik toch mijn chocolade zonder dat zeezout, maar vies is het zeker niet. Het is voor iedereen die eens wat anders wil dan de standaard chocolade, de verrassende twist waar ze wellicht naar op zoek zijn.

Tony Chocolonely Karamel Zeezout