Topo Scrollgame: spelenderwijs Topo leren [recensie]

TOPO scrollgame nova carta recensie review

 

 

 

Speel deze Scrollgame in je eentje of samen met je vrienden!

Leuk en leerzaam: dat is de Topo Scrollgame.
Wie weet de meeste vragen goed te beantwoorden?

 

 

 

Recensie:
Wie onze website al langer volgt, heeft al diverse Scrollgames van Nova Carta voorbij zien komen. Dit keer testen wij een educatieve variant, namelijk de Topo Scrollgame. Deze compacte kaartspellen zijn alleen of met meerdere personen te spelen. Dankzij het compacte formaat en de praktische houder is het spel ook eenvoudig mee te nemen.

Topo Scrollgame

Een praktische kaarthouder van hard plastic met een deksel die je iets omhoog schuift en vervolgens naar beneden draait. Even vast klikken en spelen maar! Doordat het doosje uit één stuk bestaat, zul je de kaarten altijd weer veilig op kunnen bergen, zonder dat je moet zoeken waar de deksel is gebleven.
De Topo Scrollgame is gemaakt voor kinderen vanaf zes jaar, al zullen veel vragen voor deze leeftijd nog een beetje te lastig zijn. Maar voor kinderen die een duidelijke interesse in dit onderwerp hebben, wel erg leuk omdat ze dan nog moeten wachten totdat ze Topo op school krijgen.
scrollgames topo scrollgame scroll game nova carta recensie review

Basisschool Leerlingen

Vanaf groep 5 van de basisschool krijgen kinderen Topo en dan is dit spel zeker een leuk spelletje. Ook dan zitten er ook vragen bij waar ze het nog niet op school over hebben gehad, maar dan zal het onderwerp wellicht toch meer aanspreken. En dan kunnen ze de juf of meester even vertellen wat ze hebben geleerd met Topo Scrollgame.

Mijn dochter heeft Topo op school en vindt dit ook interessant. Regelmatig komt ze met weetjes thuis, maar met dit spel kan ze ook thuis lekker bezig zijn. Ze steekt er zeker wat van op, dus het leerzame aspect is er zeker. Voor meesters en juffen wellicht ook een leuk idee om eens een spelletje te spelen op school. Wie weet de meeste vragen te beantwoorden van de Topo Scrollgame?

Scrollgame Topo
Quiz, kaartspel, 6+, Nova Carta