Topsport op Topford [recensie]

Topsport op Topford Thea Stilton Thea Sisters Onrust op de manege set gratis poëzeialbum Olympische Spelen Topford College ritmisch gymnastiek schoonspringen schermen prestatie wedstrijd sportevenement De Wakkere Muis recensie review onsportief sportief sporten verhaal vriendin concurrentie

 Topsport op Topford Thea Stilton Thea Sisters Onrust op de manege set gratis poëzeialbum Olympische Spelen Topford College ritmisch gymnastiek schoonspringen schermen prestatie wedstrijd sportevenement De Wakkere Muis recensie review onsportief sportief sporten verhaal vriendin concurrentie

 

Op Topford worden de Walvisspelen georganiseerd: een sportevenement met verschillende onderdelen zoals schermen, ritmische gymnastiek en schoonspringen. Helaas zijn een paar onsportieve knaagsters tot alles bereid om het erepodium te halen …

 

 

 

 

Recensie:
Topsport op Topford Thea Stilton Thea Sisters Onrust op de manege set gratis poëzeialbum Olympische Spelen Topford College ritmisch gymnastiek schoonspringen schermen prestatie wedstrijd sportevenement De Wakkere Muis recensie review onsportief sportief sporten verhaal vriendin concurrentie Een sportief verhaal met een onsportief randje… Dat is Topsport op Topford. Op het Topford College worden de Walvisspelen georganiseerd. Het is een belangrijk sportevenement waarbij verschillende sporten aan bod komen: schermen, ritmisch gymnastiek en schoonspringen bijvoorbeeld. Iedereen zet zijn beste beentje voor om een sportieve prestatie neer te zetten… Of toch niet?

Topsport op Topford

Al snel blijkt dat niet iedereen even sportief is ingesteld op het Topford College. Zo wil Vanilla niet daar haar vriendin Alicia mee doet aan de wedstrijd omdat ze perse wil winnen en niet verslagen wil worden door haar vriendin. Alleen bant ze daar niet alle concurrentie mee uit. Want Colette is ook erg goed in Ritmisch Gymnastiek, dus daar moet ze nog wat op verzinnen… Topsport op Topford blijkt dus een spannende strijd te worden! Zal alles wel eerlijk verlopen rond de wedstrijd?

Topsport op Topford Thea Stilton Thea Sisters Onrust op de manege set gratis poëzeialbum Olympische Spelen Topford College ritmisch gymnastiek schoonspringen schermen prestatie wedstrijd sportevenement De Wakkere Muis recensie review onsportief sportief sporten verhaal vriendin concurrentie Grappig is dat de link naar de Olympische Spelen wordt gelegd in Topsport op Topford. Zo heb je ook een vlam die wordt ontstoken en zijn er verschillende onderdelen qua sport aanwezig op dit spannende sportevenement.

Uiteraard is ook dit boek van de Thea Sisters weer voorzien van de bekende gekleurde teksten, gekke lettertypen en vele gekleurde prenten. Doordat dit pocketboekje niet zo dik is, hebben ook de minder fanatieke lezers dit heel erg snel uit!

Topsport op Topford is los verkrijgbaar, maar ook in een speciale set met het boekje Onrust op de manege. Bij deze set ontvang je een gratis poëziealbum.

Topsport op Topford – Thea Stilton
Zelf lezen, paperback, 128 pagina’s, De Wakkere Muis