Verival Bio Cruesli Blauwe Bessen & Appel [recensie]

Verival Bio Cruesli Blauwe Bessen & appel recensie ontbijtgranen biologisch

 

 

 

Verival Bio Cruesli Blauwe bessen & Appel
In het Oostenrijkse Tirol toast en mixt Verival alle cruesli’s tot in perfectie. Dus is cruesli jouw ding, haal dan je hart op aan de krokante varianten Bio Cruesli bosvruchten, Havervlokken, Sinaasappel & Acerola en Blauwe Bessen & Appel (ook in portieverpakking). Lekker ’s ochtends met yoghurt, kwark of melk, maar je kunt Bio Cruesli bijvoorbeeld ook in een taartbodem mixen of als crunchy munchies snacken on the go.

 

 

 

 

Recensie:
’s Ochtends kan ik enorm genieten van een heerlijke kom cruesli, dus de Verival Bio Cruesli Blauwe Bessen & appel probeer ik graag uit! Lekker in een kom koude melk heb ik dit biologisch ontbijtje eens uitgeprobeerd. 

Verival Bio Cruesli Blauwe Bessen & Appel

Verival Bio Cruesli Blauwe Bessen & appel recensie biologisch ontbijtgranenAls eerste snoep ik zo even wat van de Verival Bio Cruesli Blauwe Bessen & Appel. Heerlijk krokant en lekker qua smaak. Als snack zou ik deze cruesli ook zeker waarderen, al heb ik wel het idee dat je er snel al teveel van eet. Ook in de koude melk smaakt de Verival cruesli heerlijk en het blijft lang genoeg knapperig. De blauwe bessen en appel zorgen voor een heerlijk fruitig accent bij het ontbijt.

De Vervival Bio Cruesli Blauwe Bessen & Appel smaakt zeker naar meer en maakt mij ook nieuwsgierig naar de andere smaken Cruesli. Volgende keer als ik weer een rondje door de Jumbo Supermarkt maak, toch maar eens kijken welke smaak ik ook eens ga proberen…

Verival Bio Cruesli Blauwe Bessen & Appel
Ontbijtgranen, 325 gram, verkrijgbaar bij Jumbo Supermarkten

twitterbutton.nl