Verjaardagskalender: Creatief kleuren voor volwassenen

Verjaardagskalender creatief kleuren voor volwassenen  uitgeverij de lantaarn lantaarn pubishers

 

 

 

Kleuren voor volwassenen!

Vergeet geen verjaardagen meer dankzij je eigen unieke kalender.
Maak iedere maand een eigen kunstwerk en geniet jaren van je mooiste creaties!

 

 

Recensie:
Kleuren hebben we allemaal vroeger wel gedaan. Toch zijn we daar – ergens in ons leven – vaak mee opgehouden. Maar gelukkig is de rust van kleuren weer herontdekt door menig volwassene en zijn er gelukkig ontzettend veel leuke kleurplaten voor volwassenen verkrijgbaar. Maar deze Verjaardagskalender vind ik persoonlijk wel heel erg leuk! Eerst heerlijk genieten van het kleuren, daarna jarenlang genieten van de mooiste kunstwerken die je zelf hebt ingekleurd. Prettig voordeel om te weten is dat ook zonder kleur de platen de moeite waard zijn. Je kunt dus al prima de kleurplaat in gebruik nemen, zonder dat alle kleurplaten al ingekleurd zijn.

Verjaardagskalender: Creatief kleuren voor volwassenen

Het is wat het is: niet meer en niet minder. Een verjaardagskalender is vooral heel erg praktisch is, zodat je geen verjaardag meer vergeet. Maar je wilt natuurlijk ook wat moois aan de muur hangen en dus is het extra leuk dat je deze verjaardagskalender helemaal naar jouw smaak kunt inkleuren. De diversiteit aan kleurplaten in deze verjaardagskalender is groot. Er zijn kleurplaten bij die uiterste precisie vragen om binnen de lijntjes te kleuren en er zijn ook een aantal minder bewerkelijke bij. Zo kun je – wanneer je ze gewoon afwisselend maakt – altijd eentje kiezen die bij je stemming past.

Verjaardagskalender kleuren voor volwassenen lantaarn publishersElke maand één kleurplaat

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om jezelf tot doel te stellen om elke maand één kleurplaat in te kleuren. Praktisch wanneer je kleuren voor volwassenen wel leuk vindt, maar je niet altijd daar tijd voor vrij maakt. Zo kun je aan het begin van elke maand eenvoudig verheugen op tenminste één kleurplaat die je kunt kleuren. Leuk is dat de letters van de maand ook van binnen wit zijn. De maand kun je dus ook helemaal naar eigen smaak kleuren. Geef jij elke letter een eigen kleur, maak je er ene patroon in of krijgt elke maand één kleur die centraal staat?

Een unieke verjaardagskalender

Wanneer er meer mensen in huis wonen die van kleuren houden, kun je uiteraard ook samen aan de slag gaan. Mijn dochter gaf direct aan dat ze de maand augustus wilde inkleuren. Waarom augustus? Simpel, dat is de maand waarin zij jarig is.
Inmiddels zijn we al bij de tweede kleurplaat aanbeland. De eerste hebben wij ingekleurd met potlood, de tweede met stift. Prettig om te weten is dat de kartonnen vellen dusdanig dik zijn dat je niet (snel) doordrukt op de volgende bladzijde. Wil je helemaal voor zekerheid gaan dan kun je er iets diks onder de in te kleuren pagina leggen, maar ook kun je de rest van de bladen aan de bovenzijde van de spiraal leggen, zodat het vel direct op je ondergrond ligt. Dankzij de spiraal aan de bovenzijde, heb je tijdens het kleuren geen last van randen waar je lastig bij komt. Absoluut een leuk en ontspannend project!

Verjaardagskalender – Kleuren voor volwassenen
Verjaardagskalender, spiraalbinding, 24 pagina’s, Lantaarn Publishers

twitterbutton.nl