Vraag het Anniek [recensie]

 Vraag het Anniek Anniek Winters Aerial Media Company recensie review hondenbezitters vragen antwoorden rangorde roedel In het eerste succesvolle boek van Anniek Winters, Samen in balans, legt ze op heldere wijze uit waardoor gedragsproblemen bij honden ontstaan en hoe ‘de baas’ hier wat aan kan doen. De klassieke fout is natuurlijk dat honden geen mensen zijn maar wij ze wel vaak zo behandelen. Anniek Winters geeft vele lezingen over dit onderwerp en deze eindigen altijd met een vragenuurtje. Dat zijn er altijd heel veel.

Vraag het Anniek bevat een verzameling van de meest gestelde vragen over baas en zijn/haar hond. Iedere vraag, vaak zeer praktisch en persoonlijk van aard, wordt op heldere wijze beantwoord en aangevuld met oefeningen die je thuis met je hond kan doen.

 

 

Recensie:
De cover geeft goed weer waar het boek over gaat, duidelijk teksten en afbeeldingen.

Vraag het Anniek

 Vraag het Anniek Anniek Winters Aerial Media Company recensie review hondenbezitters vragen antwoorden rangorde roedel Allereerst krijg je uitleg over de rangorde in een roedel. In de natuur is een leider onmisbaar. Deze maakt de regels en bepaalt de grenzen. Het zorgt ervoor dat iedereen zich veilig voelt. Wanneer jij als baasje van een hond, deze belangrijke taak niet op je neemt, zal de hond dit automatisch overnemen. Maar veel honden kunnen dit eigenlijk niet aan. Bovendien zullen wij nooit gehoorzamen aan een hond, omdat wij zelf beslissingen nemen. Het is dus belangrijk dat je weet hoe je jouw hond duidelijk maakt dat jij de baas bent.

In Vraagt het Anniek leer je hoe honden kijken naar het leven. Maar ook leer je naar jezelf te kijken, naar wat voor persoon jij bent. In het boek worden de meest gestelde vragen die Anniek Winters krijgt benoemd. Uiteraard geeft ze hier duidelijk en uitgebreid antwoord op. Deze vult ze aan met oefeningen en tips die goed werken.

Voorbeelden

Vragen die onder andere aan bod komen zijn: Mijn hond is agressief, mijn hond is bang voor vuurwerk en Hoe kies ik de juiste hond voor ons gezin? Dit is een heel fijn en informatief boek. Het is in duidelijke taal geschreven, dus je begrijpt goed wat er bedoeld wordt.

Vraag het Anniek Anniek Winters Aerial Media Company recensie review hondenbezitters vragen antwoorden rangorde roedelAnniek Winters geeft duidelijk antwoord op de vragen die inderdaad het meeste voorkomen bij hondenbezitters. Maar ook wanneer je van plan bent een hond toe te voegen aan je gezin, kun je vooraf je voordeel doen bent dit boek. Verder is het boek voorzien van hele mooie foto’s van verschillende honden, wat het boek nog leuker maakt om te lezen.

Vraag het Anniek – Anniek WintersBekijk op Bol.com logo
Informatief, hardcover, 109 pagina’s, Aerial Media Company